3 Toffe natuurwinkels van Gelderland

Ben jij net als ik gek op leuke natuurwinkels? In deze winkels ga je lekkere crèmes vinden, maar ook leuke doosjes thee, heerlijke noten, marmelades, siroopjes, honing en ga zo maar door. Ik mag er altijd graag even lekker neuzen. En bij deze 3 toffe natuurwinkels van Gelderland wil je zeker een kijkje nemen. Niet alleen leuk voor volwassenen, ook leuk en leerzaam voor kids.

1. Streekwinkel De Lingegaerdt

Het motto bij Streekwinkel De Lingegaerdt is: iedereen is welkom! En dat warme welkom voel je direct bij binnenkomst. De passie reikt namelijk verder dan alleen de verkoop van de prachtige en heerlijke producten in de streekwinkel. Het is namelijk een feestje om hier te winkelen, niet alleen door de fijne producten die je hier kunt vinden, maar ook de gehele setting draagt bij aan het natuurlijke geluk. Wat ze belangrijk vinden is zichtbaarheid en transparantie voor de klant. De klanten kunnen en mogen zien wat ze doen en waarvan de producten afkomstig zijn. Alle producten die ze verkopen zijn namelijk van goede kwaliteit. Ze staan 100% achter hun producten en vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Zo zijn ze bijvoorbeeld trots op samenwerkingen met leveranciers en producenten. Echt een (h)eerlijk concept dus! Bij Streekwinkel De Lingegaerdt vind je o.a. biologische groenten, fruit, aardappelen, vlees, diverse lekkernijen voor bij de koffie en/of borrel, brood, beleg, lekkere wijntjes, kaas, melk en smaakvolle en leuke cadeaupakketten. Dus je kunt het gezonde en vooral lekkere geluk natuurlijk ook cadeau geven. Leuk voor een verjaardag, feestje of gewoon zomaar om iemand mee te verrassen. Wil je lekker zelf aan de slag in je eigen keuken? Dan kun je kiezen voor de meelproducten en andere fijne ingrediënten uit het assortiment om zelf de lekkerste baksels te maken. Het is net een snoepjeswinkel vol heerlijke, kleurrijke en gezonde producten. Wees welkom!

Streekwinkel De Lingegaerdt
Grote Molenstraat 116
6661 NG Elst

Tel: 06-42375176
info@streekwinkeldelingegaerdt.nl

2. Imkerij de Werkbij Veluwe

Imkerij de Werkbij Veluwe is een sfeervolle Honing Speciaalzaak, gelegen in het Veluwse Vaassen. Een prachtig concept met heerlijke producten van de honingbij. Je vindt hier zo’n 30 soorten pure honing! De winkel heeft ook propolis producten, bijenwaskaarsen, verzorgingsproducten voor mensen en dieren, en voedingssupplementen. En weet je wat ook zo leuk is? Je kunt hier superleuke cadeautjes samenstellen en scoren om weg te geven in je omgeving. 

Deze winkel verkoopt ook imkermaterialen voor beginnende en gevorderde imkers. Ze kunnen hier terecht voor advies en aankoop van alle gereedschappen. Iedereen is hier welkom! Of je nu een imker of een consument bent. Het is ook een concept dat we volkomen begrijpen, want zonder bijen hebben we geen of slecht voedsel en zonder bijen geen toekomst. Bijen zorgen voor de bestuiving van bloemen, planten, heesters en (fruit-)bomen. Imkerij de Werkbij is een sociale onderneming geleid door Kees en Jannitha Verrips, en dat is heel waardevol. Het bedrijf wil goed zorgen voor mens en natuur. Daarom bieden ze arbeidsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe bijzonder is dat! Het is superleuk en leerzaam om eens langs te gaan bij de imkerij, ook leuk voor kids. Gaat het je niet lukken om langs te komen bij de imkerijwinkel, dan kun je ook perfect de webshop bekijken en shoppen wat je graag wenst. Zo draag je je steentje bij aan een tof concept met een waardevolle visie. En tegenover de winkel ligt een prachtige natuurtuin die altijd open is. Je kunt er rondwandelen, zelf een kopje koffie of thee maken tegen een kleine vergoeding, en een leuke DIY-excursie doen. Dat lees je allemaal hier!

Propolisproducten voor je weerstand en je verzorging

Je kunt in de winkel van de Werkbij ook prachtige verzorgingsproducten kopen, zoals bijvoorbeeld de mooie propolis producten. Er zijn propolisproducten voor inwendig gebruik (voedingssupplementen), en ook voor uitwendige verzorging. Deze producten helpen ter ondersteuning van je huid, het verzachten van je keel, het stimuleren van je bloedsomloop, je weerstand en je gewrichten. En ook in de winter, bij verkoudheid en griep, werkt Propolis Intense verzachtend voor keel, mond en luchtwegen. Het ondersteunt ons afweersysteem en wordt gebruikt om ontstekingsreacties tegen te gaan en het genezen van wonden te bevorderen. Producten die je gegarandeerd in je medicijnkastje moet hebben. 

Imkerij de Werkbij Veluwe
Gatherweg 34
8171 LC Vaassen
Tel: 06-33186899 b.g.g. 0317-612942

veluwe@dewerkbij.nl

3. NatuurDrogist Beuningen

Je vindt NatuurDrogist Beuningen aan het Julianaplein in Beuningen. Een winkel waar je je direct thuis voelt en waar je alles op het gebied van gezondheid en schoonheid kunt vinden. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Van heerlijke en natuurlijke verzorging voor gezicht en lichaam tot aan lekkere koekjes en snoepjes, warme pantoffels, sokken, leuke cadeauverpakkingen, vitamines, mineralen en ga zo maar door. Wat je ook zoekt, hier hebben ze voor veel vragen een passende oplossing. Om je gezondheid te bevorderen, om de conditie van je huid en haren te verbeteren en om een heerlijk moment van ontspanning te kunnen nemen met een lekker voetenbad of kruidenbad onder het genot van een kopje natuurlijke thee met honing. Maar ook voor een goed advies, voor bijvoorbeeld hooikoortsklachten, een juiste haarkleuring en wat te gebruiken bij een droge huid, ben je hier aan het juiste adres. Het deskundige personeel geeft je graag een persoonlijk advies op maat, want dat is waar ze voor geleerd hebben en tevens hun passie is. Heb je helaas geen tijd om langs te komen en de winkel lekker door te struinen op je gemak, maar wil je wel graag de producten ontdekken en shoppen van dit prachtige concept? Dat kan ook heel goed online, want ze hebben een uitgebreide webshop waar je al je natuurschatten kunt vinden. Je bestelt ze online en je kunt ze afhalen bij NatuurDrogist Beuningen of bij een van de andere 500 filialen. Dus ook al heb je weinig tijd, je kunt toch profiteren van alle mooie producten die ze te bieden hebben. Zelfs van alle aanbiedingen van de folder, dus laat je lekker inspireren! 

NatuurDrogist Beuningen
Julianaplein 170
6641 CT Beuningen

Tel: 0246751838
info@natuurdrogistbeuningen.nl

>>> Meer leuke en inspirerende healthy tips

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: