Leukste manier om kinderen uit te nodigen voor een kinderfeestje

kaartje2go-uitnodiging-party-meisjes-puurvangeluk

Hiep hiep hoera…. een kinderfeestje is altijd een goed idee! Kinderen vieren graag hun kinderfeestje met klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes. Daar hoort natuurlijk een gezellige uitnodiging bij. Leukste manier om kinderen uit te nodigen voor een kinderfeestje is natuurlijk met een superleuke persoonlijke uitnodiging. De voorpret alleen al is leuk. Kom maar op met dat feestje!

 

Echte post is zoveel leuker

Kinderen vinden het fantastisch om alvast met de voorbereidingen bezig te zijn voor hun kinderfeestje. Het feest begint al bij het maken van de uitnodigingen. Er zijn ontzettend veel uitnodigingen waaruit je kunt kiezen. Voor welke uitnodiging kies jij? Ga je voor een enkele kaart, een dubbele kaart, wil je misschien een rechthoekige of een vierkante kaart? Ga je voor een afbeelding op de kaart of kies je voor een leuke tekst of spreuk? Het kan allemaal! Je kunt zelfs de kleur envelop kiezen. Echte post is zoveel leuker, kies daarom voor het gemak van uitnodigingen maken en bestellen bij Kaartje2go.

kaartje-uitnodiging-kinderfeestje-puurvangeluk

Uitnodigingen met een thema

Ga je voor een kinderfeestje met een bepaald thema? Kies je voor een junglefeest, een brandweerfeest of een unicorn party dan is het toch superleuk dat je een uitnodiging met hetzelfde thema kunt kiezen. Kinderen houden ervan, ouders trouwens ook!

Wat schrijf je op een uitnodiging?

Een uitnodiging voor een kinderfeestje hoeft natuurlijk niet alles te verklappen als je dat niet wilt. Wel is het leuk om alvast een tipje van de sluier op te lichten, zodat ze allemaal heel nieuwsgierig worden. Wat schrijf je nog meer op een uitnodiging:

 • wie het feestbeest is natuurlijk
 • hoeveel jaar de party animal is geworden
 • adres waar het kinderfeestje wordt gehouden (tenzij je dat nog niet wilt verklappen)
 • welk tijdstip het feestje begint en eindigt
 • of je wordt opgehaald en/of gebracht
 • telefoonnummer van ouders en evt. telefoonnummer van de plek van bestemming

Eventueel nog aanvullend:

 • een cadeautip
 • een berichtje om te laten weten of de uitgenodigde gast wel of niet komt op het feestje
 • of ze gaan eten op het feestje
 • ouders een berichtje achterlaten wanneer hun kind een allergie heeft
 • kleding of andere zaken die kinderen mee moeten nemen

Proefdruk bestellen

Met deze tips wordt het vast een geslaagde party! En weet je wat zo fijn is? Bij Kaartje2go vind je uitnodigingen voor elke gelegenheid, maar nog prettiger vind ik de mogelijkheid tot het bestellen van een gratis proefdruk van het door jou gekozen ontwerp. Zo kun je jouw unieke ontwerp nog even extra goed checken voordat je ze gaat versturen. Het feestje begint al bij het maken van de uitnodiging, geniet ervan!

kinderfeestje-uitnodigingen-kaartje2go-puurvangeluk
kinderfeestje-uitnodiging-meisjes-kaartje2go-puurvangeluk
Leukste manier om kinderen uit te nodigen voor een kinderfeestje.

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: