Bestel online de lekkerste taarten, Brownies and Blondies 

Ik wist niet dat het kon, een taart online bestellen en laten bezorgen wanneer je het nodig hebt. Een taart komt toch nooit heel aan en zal toch als een plumpudding in elkaar zakken? Niets is minder waar! Online taart bestellen? Ja het kan en is absoluut een aanrader! Dus heb je iets te vieren? Bestel online de lekkerste taarten, Brownies and Blondies, maar ook andere heerlijke lekkernijen zijn verkrijgbaar. 

De lekkerste taarten bestel je online 

En het leuke is, je kunt bij gefeliciTAART een toffe taart naar wens kiezen. Ben je gek op slagroom, houd je liever van appeltaart, een marsepeintaart of ben je een echte hazelnoot-lover en kies je een hazelnootschuimtaart? Je weet wel, zo’n heerlijke taart die smelt op je tong. Ik krijg er gelijk zin in als ik erover schrijf! Wat je ook kiest, het is echt allemaal even lekker! Je kunt zelfs een taart laten maken met een leuke foto erop, geinig voor de kids of voor een speciale gelegenheid. En vooral leuk om iemand mee te verrassen die iets te vieren heeft. 

Iets te vieren? Bestel online de lekkerste taarten

Brownies and Blondies 

Niet alleen de lekkerste taarten bestel je online, je kunt ook bizar lekkere Brownies and Blondies online bestellen. Absoluut een aanrader! En we kunnen je vertellen dat ze hier binnen no-time op waren. Heerlijk zoet en een beetje plakkerig, zoals een echte brownie hoort te zijn. Deze fijne lekkernij is in verschillende soorten en smaakjes te bestellen. Welke kies jij? Je kunt ze voor jezelf bestellen, maar het is ook origineel om ze als brievenbuscadeautje te versturen naar iemand die iets te vieren heeft. Of naar iemand die wel een opkikkertje kan gebruiken. Brownies and Blondies zijn altijd een goed idee!

Wij hadden de feestdagen brownies. Superleuk om te versturen als brievenbus gelukje!

Onze (h)eerlijke ervaring 

Ik zou ik niet zijn als we onze eerlijke en oprechte ervaring en mening niet zouden delen met jullie. Want als er een gelukje/aanradertje is, dan delen we dit graag. We hadden in december een layer cake besteld voor de verjaardag van onze oudste dochter. We waren echt benieuwd hoe ze de prachtige taart zouden gaan bezorgen. Want het is een joekel en het is natuurlijk wel zo leuk om een taart aan te snijden die er lekker en vooral mooi uitziet. Het was de Oreo-chocolate layer cake geworden, op het plaatje een mooie verschijning. En toen kwam de layer cake op de feestelijke dag binnen … wat een beauty en nog mooier dan op het plaatje. De taart was verpakt in een stevige taartdoos en heerlijke gekoeld. Hij kon direct op tafel, maar was bijna zonde om hem aan te snijden en op te eten. Maar daar gingen we wel voor! De taart was opgebouwd uit verschillende smaakvolle lagen. Allemachtig wat lekker! Dus mocht je de taart bestellen, vergeet er dan vooral geen dunne plakken van te snijden. Dan is de taart het lekkerst!

Tip: We hadden zelfs een flink stuk taart in de vriezer gelegd en een paar dagen later gegeten, de taart was nog echt heerlijk! 

Welke taart zou jij willen bestellen als je iets te vieren hebt? Wij zijn benieuwd! 

>>> Meer FOOD inspiratie lezen? <<<

Iets te vieren? Bestel online de lekkerste taarten

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: