Koken wordt nog makkelijker en leuker met deze toffe keukenhulpen

Vind je koken, net als ik, heel fijn als het makkelijk kan? En dat je voor het verrassen van gasten met een goed gevulde borrelplank en lekkers bij de koffie je hand niet omdraait, maar voor een uitgebreid 6-gangen diner minder te porren bent? Maar dat toch heel graag een keer wilt gaan doen? Koken wordt nog makkelijker en leuker met deze toffe keukenhulpen van K’OOK!

Handige keukenhulpen 

Lekker kokkerellen is altijd een goed idee, maar als het makkelijker kan dan is het nog een beter idee! Zeker met handige keukenhulpen, want goed gereedschap is het halve werk nietwaar? Het is namelijk niet de eerste keer dat ik vlees bak en het vervolgens krokant van buiten is en nog volledig rauw van binnen. Hop… weer terug in de pan, nog even bakken en dan is het vlees zwart aan de buitenkant en gaar aan de binnenkant. Herkenbaar? Met handige keukenhulpjes, zoals de kernthermometer, wordt vlees bereiden een stuk makkelijker en daardoor ook leuker. Easy peasy! Maar ook de pan waar het vlees in wordt bereid is een goed advies waard. En voor een kookwonder als ik, kan een goed kookboek zeker geen kwaad om heerlijke gerechten te bereiden. Vooral omdat het me vaak aan inspiratie ontbreekt als er gasten komen eten. Anyway… met handige keukenhulpen wordt koken eindelijk een genot. 

Lekkere ingrediënten 

Koken met lekkere ingrediënten is voor mij een must om het kokkerellen leuk te maken. Zeker als je niet zo’n keukenprinses bent als het gaat om uitgebreid koken. Dan wil ik toch echt goede producten gebruiken, ik ben gek op lekkere kruiden, bijzondere dipjes en goede olijfolie en azijn. Niets lekkerder om je salade af te maken met een extra vierge olijfolie en een bijzondere azijn, succes verzekerd! Of lekker je broodje dippen in een schaaltje met zeezout, mmmm. Als de olijfolie ook nog een in een mooie fles zit, zet ik het ook zo op tafel! Oehlala… ik krijg de smaak helemaal te pakken. 

Het oog wil ook wat 

En dan komt het allerleukste… de tafel gezellig dekken. Je mag je mooiste servies en bestek uit de kast halen om echt een feestje van de tafel te maken. Dat nodigt uit! Ik ben zelf verliefd op het bronskleurige bestek, de prachtige cocktailglazen met gouden randje en de toffe serveerschalen van K’OOK!. Maar ook de hippe kaarsenstandaards en een mooi tafelkleed zijn een must om de tafel te dekken wanneer er vrienden, familie of kennissen komen eten. Het eet zo gezellig! Dus pak uit met de mooiste items om er een betoverend mooie tafel van te maken. 

Over K’OOK!

K’OOK! is een supergaaf concept met allemaal toffe pareltjes vol geluk. Dit concept is opgericht door Anne van der Spoel en Karen Schoen. De dames hebben een neus voor mooie spullen en maken van elke kook- en eetgelegenheid een feestje. Naast een te gekke webshop hebben ze ook een winkel in Wormerveer. Dus of je nu lekker online wilt shoppen of een goed advies wilt… het is allemaal mogelijk. In de prachtige, grote winkel met keukeneiland, waar ze regelmatig demonstraties, workshops en proeverijen houden wil je absoluut een bezoekje brengen. De dames zijn gek op mooie items om het koken en het genieten nog aangenamer te maken en altijd op zoek naar bijzondere, nieuwe producten die je niet overal vindt. En we zijn van mening dat dit goed gelukt is. Allemaal mooie producten om van te proeven, om van te genieten, om van te houden en vooral om je een geluksgevoel in de keuken en aan tafel te bezorgen. 

>>> Kun je nog wel meer foodtips gebruiken?

Koken wordt nog makkelijker en leuker met deze toffe keukenhulpen

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: