Inspirerend interview met Marloes van Floor Verrast 

Marloes Floor (36) woont met haar man en twee kids van 3 en 5 jaar in Arnhem. Ze heeft haar droombaan zelf gecreëerd, ze is namelijk professioneel verrasser en eigenaar van Floor Verrast. Ze organiseert verrassingen voor particulieren en bedrijven. Van een gezellig dagje of nachtje weg met een vriendin of je geliefde tot aan een compleet verzorgd event of teambuilding uitje met het personeel. Niets is te gek! Ze is helemaal happy dat ze de stap genomen heeft om voor zichzelf te beginnen en deelt graag haar passie en tips met ons. Ze vindt het belangrijk iedereen te inspireren om dromen waar te maken en te doen wat je leuk vindt. “Maak van het leven een feestje!” Inspirerend interview met Marloes van Floor Verrast. 

Hoe ben je op het idee gekomen om een eigen bedrijf te starten?

“Mijn baan in loondienst als projectleider bij een grote verzekeraar was prima, maar het knaagde. Is dit nu wat ik altijd wil gaan doen? Regelen, organiseren en mensen blij maken is bij mij altijd een rode draad geweest. Voor iedere verjaardag werd ik aangekeken door de vriendengroep om een origineel cadeau te verzinnen en bij een vakantie zocht ik altijd de minder bekende bijzondere plekken op. Toen een vriendin vroeg of ik daar niet meer mee wilde doen ontstond het idee voor Floor Verrast.

Mijn intentie was om het meer als hobby te doen, maar toen ik ermee aan de slag ging werd ik alleen maar enthousiaster. Hier wilde ik mijn werk van gaan maken. Het is uitgegroeid tot een heerlijk bedrijf waarbij ik sinds kort zelfs iemand voor een paar uur per week in dienst heb. Het idee ontstond in 2017 en twee zwangerschappen en een paar jaar later ging ik in oktober 2020 dan echt live.

Wat maakt je werk zo leuk? 

Het allerleukste van mijn werk zijn de reacties van gasten. Te horen krijgen van gasten dat zij hebben genoten van hetgeen ik heb bedacht gaat nooit vervelen! De afgelopen 1,5 jaar heb ik zeker 400 verrassingen mogen organiseren en dit is allemaal maatwerk. Je kunt bij mij terecht voor een verrassing thuis, compleet verzorgde nachtjes weg, verrassingsfeesten en zakelijke events.

Bij iedere aanvraag werk ik met een vragenlijst en met alle input dat ik ontvang, organiseer ik een verrassing dat bij jou en/of je team past. Je krijgt een stapel enveloppen en een brief met instructies. Zo weet je hoe laat je de eerste envelop mag openen en word je steeds naar de juiste plek op het juiste tijdstip gestuurd. Bij de zakelijke verrassingen gebruik ik deze enveloppen ook. Wanneer iedereen vanuit een andere plek start, bereken ik voor iedereen de juiste starttijd zodat je allemaal gelijktijdig op locatie komt.

In het organiseren gaat veel werk zitten, de ene keer valt de puzzel snel in elkaar en heb ik zo een passende overnachtingsplek, activiteit en diner gevonden. De andere keer is het een lange zoektocht omdat alles vol zit, net niet goed op elkaar aansluit of budget technisch niet past. Hoe lang het ook duurt, ik stop nooit met zoeken tot ik echt tevreden ben. Dat vind ik juist ook zo leuk aan mijn werk.

I
Inspirerend interview met Marloes van Floor Verrast 

Wat is het mooiste dat je hebt meegemaakt in je werk?

Er zijn veel aanvragen die mij altijd bijblijven. Zoals iemand die ten huwelijk is gevraagd tijdens een quiz met vrienden en familie (de laatste vraag was een hele speciale), een dochter die voor zichzelf en haar moeder een nachtje weg boekte en met zoveel liefde vertelde waarom ze haar moeder wilde verrassen. Ze had een lastige tijd achter de rug met verkeerde vrienden en keuzes en als dank voor alle steun die ze van haar moeder had gekregen, boekte ze van haar eigen geld een compleet verrassingsweekend. Hoe lief is het als je 18 jarige dochter zoiets doet!

Maar ook iemand die zo ziek was dat het waarschijnlijk hun laatste weekend weg zou zijn (wat achteraf ook zo is gebleken), mocht ik verrassen. Dat geeft toch nog een extra druk om het perfect te laten zijn. Na het overlijden van de man ontving ik nog een bericht van zijn vrouw dat ze zo heeft genoten en blij is met de herinneringen. Heel bijzonder!

Wat inspireert jou?

Mensen die hun passie volgen en met veel enthousiasme doen wat ze doen. Zo heb ik onlangs nog een leuke middag gehad met een goochelaar die ik ook regelmatig heb ingezet voor een verrassing. Hij is zo enthousiast over zijn vak, daar word ik helemaal blij van.

 

Wat staat er nog op jouw bucketlist?

Als ik iets echt graag wil doen schrijf ik het niet op een bucketlist, maar zoek ik een plek in mijn agenda. Ik houd van nieuwe dingen ontdekken, zowel zakelijk als privé. Zo ben ik laatst naar een avond Ecstatic Dance geweest, gewoon om eens te proberen en ik wil binnenkort voor het eerst gaan suppen. Het hoeft niet altijd groots of spannend te zijn, zolang het maar nieuw is en mij “prikkelt”. Wat ik wel heel graag zou willen is een camper, dat zit er financieel nog even niet in, maar dat zou je wellicht wel een buckitlist ding kunnen noemen.

Wat zijn je dromen voor de toekomst?

Onze kinderen mogen zien opgroeien, terwijl zij en wij genieten van het leven. Ik geloof dat de wereld veel mooier wordt als we allemaal wat meer genieten en plezier maken. Het belang van plezier is flink ondergewaardeerd. Met Floor Verrast wil ik mensen weer even kind laten voelen, laten genieten van avontuur, ontspannen en in het nu. Uiteindelijk zou ik graag met 3 tot 5 personen in dienst wekelijks nog veel meer mensen willen verrassen.

Wat vind je belangrijk om mee te geven als tip(s) aan onze lezers?

Geniet en leef nu! Plan leuke dingen in, bel je vriendin die je al te lang niet hebt gezien, laat de was lekker liggen en die vaatwasser uitruimen kan ook later wel. Maak samen mooie herinneringen en probeer steeds nieuwe dingen. Heb je een partner en hebben jullie samen kleine kinderen? Zorg dat je naast het papa en mama zijn ook tijd maakt voor elkaar als geliefden. Voor iedereen belangrijk, maar juist in die fase groeien veel stellen uit elkaar wat vaak totaal onnodig is. Maak een feestje van je leven!”

>>> 9 Belangrijke tips wanneer je een eigen bedrijf wilt starten

>>> 3 Manieren om meer vrijheid te creëren en toch geld te verdienen

Inspirerend interview met Marloes van Floor Verrast 

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d