Dit is dé manier om je huis snel en gemakkelijk schoon te maken 

Het najaar komt er weer aan en dit betekent dat het weer tijd is voor een najaarsschoonmaak. Bleh… geen leuke klus, maar wel een dankbare klus … als het dan eenmaal klaar is hé! Nee zonder gekheid, je kunt je huis echt supersnel en gemakkelijk schoonmaken, maar vooral handig bijhouden. Ik was de gelukkige (of juist niet, het is maar hoe je het bekijkt) om het uit te proberen en echt … ik snap niet waarom ik het niet eerder ZO heb gedaan! Dit is dé manier om je huis snel en gemakkelijk schoon te maken. Dit moeten jullie zien mama’s, papa’s, opa’s, oma’s, studenten en alle andere poetsers onder ons. ZO moet het! 

Voor altijd 

Weet je wat zo mooi is? Met de prachtige producten van ZO schoon koop je eenmalig de forever bottles en je gebruikt ze voor altijd! Dit is niet alleen handig, hiermee helpen we het milieu ook niet om zeep en werken we samen aan een schone planeet. Zet de sprayflacons binnen handbereik zodat je ze gemakkelijk en snel kunt pakken. Zo houd je de boel gemakkelijk bij, zonder dat je alles weer grondig aan moet pakken. 

Mix it. Spray it. Wipe it. 

Hoe lekker klinkt dit? Het klinkt niet alleen lekker, het werkt ook nog eens fijn en doeltreffend! Giet het ZO schoonmaakmiddel tot de streep van de sprayer en vul de rest aan met kraanwater. Hoe easy is dit!? Spray het vervolgens op het oppervlak dat je wilt schoonmaken (op elektrische apparaten eerst op een doek sprayen), maak je doek een beetje vochtig en wipe it! Echt ZO easy peasy. Geen zware emmers met water en sop meer nodig. Is je sprayflacon leeg, dan vul je het eenvoudig na met de navulzak. 

Huiscollectie 

Heb je veel nodig? Nee zeker niet! Wanneer je de huiscollectie in huis hebt, kun je je hele huis aanpakken en ben je klaar voor een jaar! De huiscollectie bestaat uit: 4 sprayers met de navulzakken voor interieur, sanitair, keuken en glas én de bijpassende ecologische microvezeldoekjes. Het zijn echt snoepjes om te zien en de sprayflacons staan overigens mooi binnen het interieur. Dus je hoeft ze niet te verstoppen achter de keukendeurtjes. 

>>> Bestel de huiscollectie en profiteer van 10% korting met de code: puurvangeluk. (geldig tot 1 november 2021)

Waarom kiezen voor ZO?

Ik ben een poetser kan ik wel stellen en nee ik vind het niet echt een leuke klus, maar hey… wat moet dat moet. Maar door de handige sprayflacons van ZO vind ik schoonmaken wel echt een stuk praktischer. Ik ben in een mum van tijd klaar en kan zo van het ene naar het andere vertrek wandelen, zonder zware emmers sop. Even sprayen, doekje erover en klaar… 

Nog even de unieke en positieve punten voor je op een rijtje: 

~ Makkelijker, hygiënischer, duurzamer én voordeliger.
~ Zuinig in gebruik.
~ Producten ruiken heel fijn (soort van relaxed sauna gevoel tijdens het schoonmaken).
~ Laten geen strepen achter.
~ Geen afval, want de navulzakjes kunnen retour gestuurd worden voor recycling. 
~ Ontworpen voor hergebruik.
~ 100% natuurlijk en veilig in gebruik voor mens, dier en materiaal.
~ In Nederland geproduceerd.
~ Klaar voor een jaar met de huiscollectie. 
~ Wil je het een keer uitproberen? Doen! ZO alles schoon kennismaker is een tipje van Daantje! 

>>> Bestel de huiscollectie en profiteer van 10% korting met de code: puurvangeluk. (geldig tot 1 november 2021)

>>> Wil je meer toffe tips lezen? Check! <<<

Dit is dé manier om je huis snel en gemakkelijk schoon te maken 

In samenwerking met ZO schoon. 

Eén reactie op “Dit is dé manier om je huis snel en gemakkelijk schoon te maken ”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d