Geruststellende bescherming en verzorging van je huid in de winter

pure-altitude-cream-winter-kou-gezin-pure-altitude-puurvangeluk

De overstap van de zomer naar de herfst en de winter kan een behoorlijke impact hebben op ons lichaam. Gelukkig komt het geleidelijk en kunnen we rustig wennen aan de omslag. De winterse kou ligt ook op de loer en dat betekent dat onze huid wel een beetje extra bescherming en verzorging kan gebruiken. Dat gaat zeker lukken met de Cold Cream van Pure Altitude. Geruststellende bescherming en verzorging van je huid in de winter.

Geruststellende verzorging en bescherming

Hartje winter kan het koud en guur aanvoelen. Het is supergezond natuurlijk en laten we wel bekennen dat het veel lekkerder is om te genieten van een zonnetje in de kou dan veel regenval en donker saai weer. Maar het betekent gelijk ook dat onze huid de nodige extra bescherming en verzorging nodig heeft om de kou te trotseren. De geruststellende Cold Cream biedt verzorging en bescherming van de huid tegen winterse kou.

verzorging-bescherming-cold-cream-pure-altitude-puurvangeluk

Bio organic voor het hele gezin

De ultra voedende en natuurlijke formule van Pure Altitude’s Cold Cream is bio organic en geschikt voor het hele gezin. Ideaal, want met 1 tube heb je de bescherming in huis voor ieder gezinslid. De Cold Cream bevat Alpine bijenwas, Mont Blanc-gletsjerwater en frambozenzaadolie, de perfecte ingrediënten voor het verzachten en beschermen van de huid tijdens de koude winter. Cold Cream biedt de huid bescherming tegen kou, UV-straling en bovendien kalmeert het de huid.

cold-cream-pure-altitude-voor-het-hele-gezin-creme-puurvangeluk

Natuurlijke formule

Cold Cream voelt als een warme deken voor je huid, het is essentieel om de huid optimaal te beschermen en te isoleren tegen extreme weersomstandigheden. Cold Cream is allergeenvrij, heeft een rijke en romige textuur en kan zowel op het gezicht als op het lichaam worden gebruikt. Deze crème trekt snel en gemakkelijk in zonder vet aan te voelen. De natuurlijke formule is geschikt voor de gevoelige huid van zuigelingen, baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. Het heeft een diep hydraterende werking, is perfect te gebruiken voor de droge huid, maar ook voor de gecombineerde en vette huid (die last kan hebben van uitdroging) is de Cold Cream een must! De zachte geuren van oranjebloesem, violet en sandelhout, geven je gelijk een aangenaam en warm gevoel.

>>> Meer beauty inspiratie >>>

cold-cream-pure-altitude-winterse-kou-puurvangeluk
Geruststellende bescherming en verzorging van je huid in de winter

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: