Geniet van een weekendje rust, ruimte en natuur

Ben jij ook net als ik gek op rust, ruimte en een prachtige groene omgeving? Dan heb ik het perfecte recept voor je om het nodige reisgeluk aan te vullen. De sfeervol ingerichte lodge op Recreatiepark De Voorst van VDB Holiday is een gelukst(r)ipje van mij voor jou. Het ultieme genieten begint namelijk hier! Geniet van een weekendje rust, ruimte en natuur in deze sfeervolle lodge, gewoon in Nederland! We nemen je mee op reis, het enige wat je hoeft te doen is genieten.

Relaxed vakantiegevoel

Niets is prettiger dan een heerlijk comfortabel verblijf tijdens je weekendje weg of tijdens je vakantie. En laat dat nou eens goed gelukt zijn op dit recreatiepark in Kraggenburg. Het rustige recreatiepark is gelegen middenin het Voorsterbos en aan de Zwolsevaart. Het recreatiepark bestaat uit twee afzonderlijke delen, namelijk een kampeerpark en lodgepark. Het lodgepark is omringd door grote bospartijen, waardoor het gelijk een heerlijk relaxed vakantiegevoel geeft. Het park is gebouwd vanuit het oogpunt duurzaamheid, met respect voor de natuur. Zo zijn de daken van de lodges bedekt met sedum en is het park door een landschapsarchitect ingericht. Een gevoel van rust, ruimte en natuur overheerst. De perfecte ingrediënten om samen de mooiste herinneringen te maken.

Sfeervolle logde

De logde is gezellig ingericht, waardoor je je direct thuis voelt. De combinatie van hout, grijze tinten, groene plantjes en raampartijen, waardoor je het groene bos ziet, is heel fijn. Het ontbrak ons aan niets! Fijne meubels, heerlijke bedden, een lekkere douche met massagestralen en veel leefruimte in de lodge. Buiten op de veranda staan 4 luie stoelen en er is zelfs nog een picknicktafel voor het huisje waar je lekker in de ochtend tussen de fluitende vogeltjes kunt ontbijten. Word je al enthousiast? Er is voldoende ruimte op het park en tussen de huisjes, zodat je ook in deze tijd voldoende afstand kunt houden van de buren.

Perfect voor gezinnen met kinderen

Het lodgepark is een heerlijke plek om met je geliefde te genieten van de prachtige omgeving en elkaar. Maar deze fijne hotspot is ook een echte aanrader met kinderen. Een rivierachtige bedding verbindt vijvers met elkaar. Het is net alsof je op een eiland zit. In het midden van de vijver is een speeleiland, bereikbaar met een minipont, en de houten schommel, de wipwap en de loopbrug maken het voor de kids super avontuurlijk. Zin om marshmallows op te warmen boven een vuurtje? Dat kan gewoon bij de vuurschaal, waar een gecontroleerd kampvuur mag worden gestookt. Dit maakt de buitenbeleving helemaal compleet. Aanradertje hoor!

Geniet van de rust, ruimte en natuur

Vind je het fijn om een dagje niets te doen en te genieten van de zon en de spelende kinderen om je heen? Pak een lekkere luie stoel, een goed boek en een glas wijn en geniet van het groen om je heen. Voel je de relaxte sfeer al? Wij gingen als echte ontdekkingsreizigers op ontdekking in de bosrijke omgeving. Dit kun je perfect op de fiets doen, die zijn te huur op het recreatiepark. Wil je liever vanaf het water de omgeving ontdekken? Stap maar in de kano, als je durft! Ook deze zijn te huur op het park. Vanaf het park starten bovendien diverse wandelroutes, dus vergeet je wandelschoenen niet mee te nemen! Neem een goed gevulde rugzak mee met lekkers en beleef de groene en waterrijke gebieden.

Je raakt niet uitgekeken

Heb je de nabije omgeving verkent, pak dan de auto en ga eens wat plaatsjes verder op ontdekking. Vollenhove, Steenwijk, Giethoorn, Blokzijl en ga zo maar door. Allemaal sfeervolle en karakteristieke dorpjes die je niet mag missen. Stop onderweg even bij de boer om wat lekkers te halen bij de boerenlandwinkels. Wij huurden een boot (Jachthaven Steenwijkerdiep) en gingen de omgeving van Nationaal Park Weerribben-Wieden ontdekken vanaf het water, een superleuke ervaring. Je raakt in deze omgeving gewoon niet uitgekeken!

>>> Geniet van een weekendje rust, ruimte en natuur in deze sfeervolle lodge van Recreatiepark De Voorst van VDB Holiday <<<

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: