Geboortekaartjes met folie, de mooiste en nieuwste trend

Is er binnenkort een lief klein baby’tje op komst? Behalve een mooie babykamer en leuke schattige kleertjes, ga je ook zeker op zoek naar een prachtig geboortekaartje om je kleintje vol trots aan te kondigen. We helpen je graag met inspiratie voor het vinden van het perfecte geboortekaartje voor jouw kindje. En deze van Lief Leuk & Eigen moet je echt zien! Zij hebben allerlei soorten geboortekaartjes, in uiteenlopende stijlen. Al bijna 20 jaar maken ze de mooiste geboortekaartjes. En volgens hen zijn de Geboortekaartjes met folie, de mooiste en nieuwste trend.

Unieke geboortekaartjes met folie

Misschien heb je het al eens voorbij zien komen of ken je het al? De kaartjes met folie zijn een lust voor het oog. En weet je wat zo leuk is? Je kunt de kaartjes helemaal zelf ontwerpen en ook zelf bepalen waar je de folie in het kaartje wilt toepassen. Zo ontwerp je dus altijd je eigen unieke geboortekaartje. De folie wordt als laatste laag op de kaart gedrukt met een speciale machine. Hierdoor komt de folie op de kaart in een reliëf te liggen. Je voelt het echt. En de folie geeft het kaartje een echte ‘shine’ ofwel metallic effect. Dit geeft het kaartje een luxe en warme uitstraling. 

Je kunt kiezen uit de volgende kleuren folie:

  • Goud
  • Zilver
  • Koper
  • Roségoud

Daarnaast kan je ook zwart en wit een extra shinelaag meegeven, subtiel maar ook zo mooi. Je kunt dus zelf kiezen welke kleur folie het beste past bij het kaartje dat je hebt uitgekozen. 

Geboortekaartjes met folie voor jongens en meisjes

Bij Lief Leuk & Eigen hebben ze een ruim assortiment geboortekaartjes voor jongens en geboortekaartjes voor meisjes. Je kunt zelf kiezen welk kaartje het beste bij jullie past en deze helemaal naar wens maken met een eigen tekst, een gedichtje, de naam en geboortegegevens van jullie mooie dochter of zoon. Of je nu een rechthoekig kaartje, een kaartje met label, tentkaartje, stapelkaart of andere kaart wilt, je kunt de kaart helemaal maken zoals jullie wensen. Je kunt zelfs een kaart met speciaal thema kiezen, zoals klassiek, stoer of met thema dieren. 

Wil je nog iets extra’s? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een schattig strikje op het kaartje, houten vormpjes of leuke paperclips. Zo maak je het kaartje net even specialer! En voor een extra toffe indruk op de mat, kun je zelfs de sluitsticker voorzien van een kleurfolie. Er is dus voor ieder wat wils te vinden.

Proefdruk bestellen van jouw ontwerp

Heb je een mooie kaart kunnen ontwerpen? Dan kun je van jouw ontwerp gratis een proefkaartje bestellen (je betaalt wel een toeslag voor de folie of hout omdat het een speciaal procedé is). Ideaal, want dan kun je het kaartje eerst zelf zien, voelen en controleren of het helemaal naar wens is. Komen de kleuren mooi samen, zijn de woorden goed gespeld en is het helemaal zoals je in gedachten had? Ben je tevreden? Dan kun je de bestelling voortzetten. Wil je toch nog iets aanpassen, dan is dat ook geen enkel probleem. Je wilt immers het perfecte geboortekaartje voor je kleintje.

Service van Lief Leuk & Eigen 

Vind je het lastig om een passend kaartje te vinden of wil je graag advies bij het kiezen van een mooie kaart die helemaal past bij jullie wensen? Het team van Lief Leuk & Eigen staat voor je klaar en helpt je graag met het samenstellen van een uniek kaartje waar jij helemaal gelukkig van wordt. 

>>> Meer uitnodigingen inspiratie <<<

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d