6 Voordelen van Blokzeep shampoo en body bars

Heb je wel eens gehoord van Blokzeep? Blokzeep is een duurzame webwinkel met heerlijk ruikende duurzame zepen en verzorgingsproducten. Zeker nu, in een maatschappij waarin we steeds duurzamer willen meedenken en leven is dit een must. In dit blog gaan we het hebben over de voordelen bij het gebruiken van de shampoo en body bars van Blokzeep. Lees verder om erachter te komen waarom jij ook de shampoo en body bars van Blokzeep in jouw badkamer moet hebben liggen. Dit zijn de 6 voordelen van Blokzeep shampoo en body bars.

1. Heerlijk in gebruik 

Dat is één ding dat zeker is. De shampoo en body bars ruiken heerlijk en voelen zijdezacht aan op je huid én in je haar. Je zou misschien denken dat ze wel wat lastiger in gebruik zullen zijn dan een vloeibare zeep, maar dit is een fabel. Een shampoo of body bar kan op veel verschillende manieren gebruikt worden, dus er is altijd wel een manier die voor jou goed werkt! 

2. Vrij van plastic 

Blokzeep is geheel vrij van plastic en met het gebruik van hun producten zou je je hele badkamer plasticvrij kunnen maken. En dat is in de huidige duurzame maatschappij echt een puntje van aandacht. Wist je dat de verpakkingen ook nog eens geheel biologisch afbreekbaar zijn? Ze zijn namelijk Cradle to Cradle gecertificeerd, dus 100% milieuvriendelijk en geproduceerd zonder afval. Als je een shampoo of body bar gebruikt in plaats van een reguliere shampoo, dan bespaar je 90 gram plastic wat niet meer in de zee terecht kan komen! Met elk stukje Blokzeep verklein je de ecologische voetafdruk en spaar je het milieu. Daar wil je toch aan meewerken!

3. Natuurlijke ingrediënten 

De shampoo en body bars zijn vrij van schadelijke stoffen Palmolie, SLS en Parabenen. Bovendien zijn ze volledig vegan en dierproefvrij. Hoe fijn is dat? Je wilt natuurlijk wel weten wat je op je lichaam en in je haren smeert. Natuurlijker dan dit wordt het niet! 

4. Voordelig in gebruik 

De producten zijn niet alleen fijn in gebruik, maar zouden je ook een hoop geld kunnen besparen! Een shampoo bar is namelijk veel geconcentreerder dan een traditionele shampoo. Je hebt er minder van nodig en één bar gaat langer mee dan drie traditionele shampoo flessen. En dat is niet alleen goed voor het milieu, het is ook nog eens goed voor je portemonnee. Hoe fijn is dat!?

5. Ideaal op reis 

De shampoo en body bars zijn perfect mee te nemen op reis. Ze nemen weinig ruimte in beslag in je koffer en je kunt ze zelfs in je handbagage meenemen. Ze zijn klein, licht in gewicht en je hoeft niet bang te zijn voor onverwachtse ongelukjes met lekkende shampoo flessen en douchegels in je koffer. Wist je dat je bij Blokzeep ook een zeepblikje en zeepzakje kunt bestellen om je Blokzeep in te bewaren? Ideaal om de bars in op te laten drogen!

6. Perfect als (brievenbus)cadeau

December staat natuurlijk in het teken van de feestdagen en elkaar verassen met een mooi cadeau is natuurlijk iets wat daar zeker bij hoort. Wil jij je dierbaren blij maken met een duurzaam cadeau? De producten van Blokzeep zijn perfect om een lach op iemands te toveren. Ze hebben veel verschillende mooie cadeausets, maar je kunt het ook extra persoonlijk maken door je eigen cadeauset samen te stellen met al iemands favoriete geuren. Een leuke touch is dat ze bij Blokzeep de cadeaus persoonlijk voor je worden inpakken en je krijgt de mooie verpakking helemaal gratis! Al hun cadeauverpakkingen passen ook nog eens door de brievenbus en worden meegenomen door de fietskoerier, dus de verzending is ook nog eens milieubewust! Wie ga jij blij maken met een duurzaam cadeau?

>>> Wil je meer duurzame cadeau inspiratie <<<

6 Voordelen van Blokzeep shampoo en body bars

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d