Dit zijn 4 toffe hotspots van Oldenzaal 

Leuke hotspots, we kunnen er niet genoeg van hebben. Zo ook in Oldenzaal, daar hebben ze echt een aantal interessante hotspots die je niet voorbij mag lopen. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje. Dus heb je een dagje uit op de planning in de buurt? Dit zijn 4 toffe hotspots van Oldenzaal. Bekijk ze, beleef ze en ga op ontdekking, want het is echt te leuk.

1. Restaurant Pan Oldenzaal 

Wil je genieten van wereldse gerechten en dat gewoon in ons eigen land, dan ben je bij Restaurant Oldenzaal aan het juiste adres. Deze culinaire hotspot is een en al gezelligheid. Hier kun je onbeperkt smikkelen tegen een betaalbaar en vast bedrag. Dus mocht je na een dagje shoppen, sightseeing, wandelen of fietsen zin hebben in alleen maar lekkere gerechten, dan moet je hier zeker een tafeltje reserveren. En weet je wat zo leuk is? Je kunt de kids gezellig meenemen, want ze hebben een speelhoek voor de kleintjes. Zo hoeven ze niet uren aan tafel te zitten, maar kunnen ze af en toe even de beentjes strekken en zit je niet met een verveeld kind aan tafel op hete kolen.

De gerechten worden hier dagelijks vers en met passie bereid door de koks en kun je bestellen via de tablet. Maak een keuze uit een van de honderden wereldse gerechten die ze aanbieden. De koks hebben ieder hun eigen specialiteit. Zo kun je precies zelf uitzoeken wat je graag wilt eten en voorkom je ook nog eens onnodig voedselverspilling. Wees welkom bij Restaurant Pan!

Restaurant Pan Oldenzaal
Hengelosestraat 250
7562 PK Deurningen / Oldenzaal
T: 0541 – 512674
E: info@restaurantpan.nl 

2. Kalheupinkpark 

Het Kalheupinkpark is een prachtig wandelpark vol met mooie en interessante kunstwerken, een kleine (bord) weide en twee bronvijvers in de vorm van een appel en een peer. Hoe bijzonder! Een heerlijke plek om te picknicken in de zomer en om een frisse neus te halen in de winter. Wist je trouwens dat er in dit park hele bijzondere bomen staan? Amberboom, ginkgo, Macedonische den, metasequoia, tulpenboom, Spaanse aak en Oosterse plataan. Voor natuurliefhebbers de perfecte plek voor een heerlijke wandeling.

Kalheupinkpark
Haerstraat 139
7573 PA Oldenzaal

(bron: uitinoldenzaal.nl)

3. Zwembad / Sportcentrum Vondersweijde 

Ben je gek op zwemmen en wil je een plons wagen? Kom dan naar Sportcentrum Vondersweijde, want hier kun je een paar banen trekken in het wedstrijdbad of lekker zwemmen in het recreatiebad met buitenbad en ligweide. De temperatuur is 27,5 graden en is daarom ideaal om actief banen te zwemmen, te waterpoloën of om mee te doen aan een Aquasportles. Zeker voor de sportieve hotspot ontdekkers is dit een must. Het recreatiebad heeft een variabele diepte van 0,54 m tot 1,39 m en een temperatuur van 32,5 graden. Heerlijk om even in te vertoeven na een drukke dag vol met bezichtigingen of om de dag mee te starten. 

Sportcentrum Vondersweijde
Ada Kokstraat 20
7572 EA Oldenzaal
T: 0541 – 514643
E: info@vondersweijde.nl

4. Historisch Museum Het Palthe Huis 

Heb jij het oude woonhuis van de familie Palthe al eens bezocht? Zo niet, dan is het een uitgelezen kans om deze bijzondere hotspot te bezoeken. Johannes Palthe, een predikant en grootgrondbezitter, kocht in de 18e eeuw de voormalige stadsboerderij die in de 17e eeuw was verbouwd tot een deftig woonhuis. In dit bijzondere woonhuis ervaar je hoe de familie Palthe in de 18e-eeuw gewoond heeft. Bij een bezoek aan Het Palthe Huis kom je veel te weten over de geschiedenis en kunnen kinderen “Het mysterie van de Gouden Haarspeld” oplossen. Dat maakt het gelijk een stuk interessanter. Een bezoek aan Het Palthe Huis is een bijzondere beleving voor jong en oud, dus wees welkom!

Historisch Museum Het Palthe Huis
Marktstraat 13
7571 ED Oldenzaal
T: 0541 513 482
E: info@palthehuis.nl

>> Top 6 gezellige hotspots van Leiden

Dit zijn 4 toffe hotspots van Oldenzaal 

 

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d