Top 5 vuurwerkvrije vakantieparken

Ben je geen fan van vuurwerk of heb je een huisdier dat bang is voor vuurwerk, waardoor je graag het huis ontvlucht met de jaarwisseling? Dan kun je dit het beste doen in een vuurwerkvrij vakantiepark. Klinkt misschien wat saai, maar dat is het zeker niet! Het is namelijk geen straf om op deze vakantieparken te verblijven, want het zijn prachtige plekken waar je heerlijk tot rust komt en er geen geknal direct in de buurt te vinden is. Check onze top 5 vuurwerkvrije vakantieparken om te verblijven.

1. Résidence Valkenburg 

Résidence Valkenburg is een prachtig vakantiepark in Zuid-Limburg, dicht bij Valkenburg en Maastricht. Het ligt in het heuvelachtige landschap en dit geeft je meteen een vakantiegevoel in eigen land. De omgeving leent zich perfect om op ontdekking te gaan, op de fiets of heerlijk wandelend. Tip: Vergeet kasteel Schaloen in de buurt niet te bezoeken, hier kun je prachtig wandelen en daarna op het verwarmde terras een drankje en hapje nuttigen. Daarnaast moet je uiteraard Valkenburg, Maastricht en het Drielandenpunt bezichtigen. Vanuit dit vuurwerkvrije vakantiepark kun je volop genieten en alle kanten op.

  

2. Vakantiepark ‘t Gelloo

Recreatiepark ‘t Gelloo is een vakantiepark in Ede, gelegen midden in de Gelderse bossen op de Veluwe. Een prachtig park met een mooie ligging. Dit park is veelzijdig, net zoals de omgeving. Genoeg te beleven en te ontdekken, maar als je dit niet wenst met de jaarwisseling, dan is het ook heerlijk vertoeven in je accommodatie. Een verblijf op vakantiepark ‘t Gelloo betekent een veelzijdige vakantie. Het brede aanbod aan faciliteiten op het vakantieparken zorgen voor uren vermaak voor jong en oud. Of je nu wilt ontspannen, beleven, ontdekken, actief wilt zijn of juist helemaal niet … bij vakantiepark ‘t Gelloo is het altijd volop genieten!

3. Résidence Lichtenvoorde

Résidence Lichtenvoorde is een kleinschalig, luxe vakantiepark in de Achterhoek. Met recht een heerlijk en mooi aangelegd vakantiepark. Wij hebben hier al eens mogen vertoeven in een van de chalets en het was een en al rust op het park. Ze hebben ook prachtige villa’s aan het water waar je heerlijk kunt verblijven met de jaarwisseling. Op dit park ga je sowieso een fijne tijd beleven, zonder knallend vuurwerk om je heen. De omgeving leent zich perfect voor een mooie wandeling en fietstocht, want er is een prachtig natuurpark in de buurt waar je alle kanten op kunt. En er is zelfs een binnen- en buitenzwembad aanwezig.

4. Vakantiepark Ommerland

We hebben nog een prachtig vuurwerkvrij vakantiepark voor je gevonden. Vakantiepark Ommerland ligt midden in het bos en hier geniet je van een rustige en ontspannen jaarwisseling. Je kunt genieten van de rust op de camping, maar de prachtige natuur nodigt ook uit voor heerlijke wandelingen en mooie fietstochten. Je kunt uiteraard ook de drukte opzoeken in de omgeving, want daar zijn volop mogelijkheden. Op het park worden verschillende leuke extra’s aangeboden voor jong en oud, dus iedereen kan hier genieten. Heb je zin om een verkoelende duik te nemen in het water? Dat kan ook bij Camping Ommerland! Er is een binnen- en buitenzwembad, dus ook de kids vermaken zich hier prima. Geniet van een rustige en vooral relaxte jaarwisseling bij Vakantiepark Ommerland. Meer weten over dit vakantiepark? Lees en laat je inspireren!

5. Vakantiepark Samoza 

Bij Vakantiepark Samoza vier je de jaarwisseling in alle rust en kalmte. Heerlijk voor jou en/of je huisdier. Wanneer kinderen, jij of je huisdier bang zijn voor de harde knallen of er gewoonweg niets mee hebben. Om deze redenen bieden ze bij Vakantiepark Samoza rust in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland en het mooiste is dat je er direct een heerlijke vakantie van maakt. Want genieten staat hier centraal. Ze hebben tijdens de kerstvakantie verschillende chalets en bungalows beschikbaar met allemaal een andere uitstraling en inrichting! Maar allemaal even prachtig. Wees welkom! Wil je meer weten over dit vakantiepark? Lees en laat je inspireren!

Dit was onze top 5 vuurwerkvrije vakantieparken om te verblijven. We hopen dat je mag genieten van een heerlijke en rustige jaarwisseling!

Top 5 vuurwerkvrije vakantieparken om te verblijven.

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d