5 Keer waarom een boottocht door Amsterdam een aanrader is 

Aan de Amsterdamse grachten … hoe leuk is het om vanaf een boot de prachtige Amsterdamse omgeving en highlights te ontdekken? Je kijkt namelijk je ogen uit, proeft de sfeer vanaf het water en ziet van alles onderweg waar je anders geen weet van had. Een boottocht is superleuk voor diverse gelegenheden. Lees snel verder en ontdek 5 keer waarom een boottocht door Amsterdam een aanrader is!

1.) Je ziet zoveel meer

En dat is zeker zo. Vanaf het water zie je ontzettend veel en je kunt vooral ook meer bekijken dan wanneer je het allemaal lopend zou bekijken. Geen drukte van mensen om je heen, dus je kunt juist de perfecte foto’s maken van de highlights. Je vaart door prachtige grachten waaraan de mooiste woonboten liggen en waar de meest hippe winkeltjes zijn gevestigd. Je ziet de gaafste oude grachtenpandjes vanaf het water en je kunt op plekken komen waar je anders nooit geweest was. Wist je trouwens dat de Amsterdamse grachtengordel sinds 2010 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat? Als dat geen goede reden is om het zelf met eigen ogen te bekijken!

2.) Eindelijk een leuk team building uitje 

Het is altijd moeilijk om een leuk team building uitje te bedenken. Maar daar hoef je nu dus niet meer over na te denken. Want hoe leuk is het als je samen met collega’s een agendapunt ‘ team building Amsterdam ‘ kunt maken en dit ook kunt verwezenlijken? Samen met collega’s mooie herinneringen maken is het leukste wat er is en je leert elkaar gelijk goed kennen vanuit een andere setting. Dat wordt gegarandeerd een groot succes waar nog lang over nagepraat zal worden. 

3.) Je raakt niet uitgeput 

Een must wanneer je met kinderen een dagje Amsterdam overweegt. Na een poosje doen de voetjes zeer, raken de kinderen uitgeput en wordt de gezellige dag binnen no-time vermoeiend en een grote ergernis. Met een boottocht kun je samen heerlijk gaan zitten, zie je van alles, kun je er zelfs nog even af voor een wandeling en daarna kun je weer heerlijk in alle rust gaan zitten en genieten. Zo ben je aan het einde van de dag niet moe en uitgeput, maar ben je voldaan van alle mooie indrukken. 

4.) Altijd een feestje 

Niet alleen het uitzicht is een feestje, de boottocht zelf is ook echt een feestje. Sterker nog, je kunt zelfs een feestje geven op de boot. Superleuk om een gezellige date met familie of vriendinnen te organiseren, om je nieuwe buurtjes beter te leren kennen of om een vrijgezellenfeest te geven. En wat dacht je van een Silent Disco Cruise in Amsterdam met een open Gin bar aan boord? Oehlala … dat wordt een gezellig boottochtje! Een boottocht door Amsterdam is altijd een goed idee en er is altijd wel een reden te bedenken voor een gezellig feestje, toch?

5.) Het hele jaar door 

Een bezoekje aan Amsterdam is het hele jaar door een aanrader! In de zomer kun je heerlijk genieten aan boord in het warme zonnetje met een lekker wijntje in je hand, maar ook in de winter is het superleuk om een boottocht te maken met een kop warme chocolademelk. Kleed je lekker warm aan en je hebt gelijk een gezellig winters uitje te pakken in de grijze wintermaanden. Moeten we nog meer goede redenen bedenken? 😉

>>> Top 5 gezellige gezinsuitjes van Amsterdam

>>> Top 4 leuke cadeauwinkels van Amsterdam

>>> Meer leuke uittips om te gaan ontdekken en beleven

5 Keer waarom een boottocht door Amsterdam een aanrader is 

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: