4x Waarom kleding ervoor zorgt dat je lekkerder in je vel zit

Word je ook altijd blij van nieuw gekochte kledingstukken en laat je ze net als ik ook een poosje in de kast hangen met de kaartjes er nog aan? Of wil je het liefst direct de kleding aan? Nieuwe kleding geeft gewoon een heerlijk gevoel. Maar dat niet alleen! We leggen je ook uit wat het dragen van (nieuw gekochte) kleding met je doet. Lees en laat je inspireren! 4x Waarom kleding ervoor zorgt dat je lekkerder in je vel zit. 

1. Shoppen geeft een geluksgevoel 

Uiteraard begint het dragen van nieuwe kleding met het shoppen ervan. En laat dit nu juist het startpunt zijn van het geluksgevoel dat erbij komt kijken. Want hey … wie houdt er niet van shoppen? Hoe blij kun je zijn als je die leuke trui van OTTO hebt gescoord dat perfect past op de jeans die je al in de kast hebt hangen? En hoe leuk is het als je een koopje scoort waar je al een poosje naar op zoek was? Shoppen en dan vooral leuk slagen geeft toch iedereen een geluksgevoel!? Eenmaal thuis kun je op je gemak alles nog een keer bekijken, sorteren, met elkaar mixen en matchen en je kast vullen. Heerlijk!

2. Je kiest je eigen stijl en smaak 

Het kopen van kleding zorgt ervoor dat je kiest voor je eigen stijl en smaak. Wat iemand anders er ook van vindt, jij wordt hier blij van! Laat je ook niet van je stuk brengen als iemand het niet mooi vindt wat je draagt. Het is immers jouw keuze en jij voelt je er lekker in. Het is juist heerlijk en bevrijdend om je eigen stijl en smaak te kiezen. Durf jij je eigen stijl en smaak te kiezen of kies je altijd wat het modebeeld je voorschrijft of wat iemand anders draagt? Belangrijke tip! Blijf bij jezelf, ongeacht wat het modebeeld of de mening van iemand anders is. De kleding die je draagt, weerspiegelt wie je bent. 

3. Kleding laat je stralen 

Dat is een ding dat zeker is. Nieuwe kleding geeft je namelijk positieve energie, een lach op je gezicht en laat je stralen. Bijkomend voordeel: een nieuwe outfit zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit. Zeker als je in een winterdip zit is het heerlijk om even de stad in te gaan om te shoppen. Het shoppen zelf brengt je misschien een kortdurend geluksgevoel, maar het dragen van leuke kleding waarin je je goed en lekker voelt, daar heb je veel langer plezier van. 

4. Kleding maakt je zelfverzekerder 

Met het dragen van kleding dat helemaal past bij je stijl en smaak, geef je je zelfvertrouwen een flinke boost. Je voelt je zelfverzekerder met kleding dat lekker zit, je mooi staat en je zelf hebt uitgezocht. Het is belangrijk dat je af en toe tijd aan jezelf wilt besteden om er goed uit te zien, maar vooral tijd besteden aan jezelf omdat je ertoe doet en het verdient!

4x Waarom kleding ervoor zorgt dat je lekkerder in je vel zit

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: