4 Keer waarom bloemen je geluksgevoel verhogen 

Kun je wel een beetje extra geluksgevoel gebruiken? Dan hebben we de perfecte en simpele manier voor je. Koop een mooie bos bloemen! Door bloemen in je huis of op kantoor te zetten, wordt het geluksgevoel aanzienlijk hoger. En nee … we maken echt geen grapje. We vertellen je 4 keer waarom bloemen je geluksgevoel verhogen. Koop jij ook elke week bloemen voor in huis of op kantoor? Wij snappen het! Lees en laat je inspireren. 

1. Positieve energie

Wie is er niet gek op bloemen? Bloemen kleuren je huis, je kantoor, maar ook je levensvreugde. Een mooie bos bloemen brengt je namelijk niets anders dan positieve energie. De kleuren, de geuren, maar ook de mooie vormen zorgen ervoor dat je gelijk een flinke positieve vibe krijgt. Met een gevoel naar het voorjaar en de zomer. Dus ook juist in de winter zijn bloemen in huis en op kantoor een must om de grijze dagen een kleurrijk tintje te geven. En je geluksgevoel maakt gelijk een vreugdedansje! Win win. 

 

2. Gezelligheid in huis en op kantoor

Zodra de eerste tulpen weer verkrijgbaar zijn, ben ik verkocht. Maar ook bij een gezellig plukboeket krijg ik een vrolijk gevoel. Het brengt gezelligheid in huis en op kantoor, het saaie hoekje krijgt gelijk een flinke boost en in een mooie vaas op tafel zijn bloemen het middelpunt in de ruimte. Bloemen brengen gezelligheid, warmte en vrolijkheid met zich mee. Daar wil je je huis en kantoor toch mee upgraden!

>>> 5 Tips om langer van een boeket rozen te genieten

3. Bloemen maken je productiever 

Wist je dat bloemen (en planten) in je omgeving je een stuk productiever maken? Uit onderzoek van de University of Michigan is gebleken dat de productiviteit met 15% wordt verhoogd wanneer je in de buurt bent van bloemen en planten. Goede reden dus om in huis en op kantoor meer bloemen en planten te plaatsen. Hierdoor krijg je een voldaan gevoel en een positieve aanvulling op je geluksgevoel. 

Tipje voor werkgevers: uit onderzoek is ook gebleken dat er minder ziekteverzuim is door het plaatsen van bloemen en planten op kantoor! 

4. Luchtzuiverende werking 

Naast alle genoemde voordelen hebben bloemen ook een luchtzuiverende werking. Ze filteren vieze geurtjes, brengen meer zuurstof in de ruimte en geven een heerlijke geur af. Daar krijgt je geluksgevoel gelijk een oppepper van. En dit allemaal door eens wat vaker een mooie bos bloemen te kopen. 

 

WY Bloemisten 

Dit artikel is in samenwerking met WY bloemisten tot stand gekomen. Ze vinden het belangrijk om gemak, online bestellen en persoonlijke aandacht met elkaar te combineren. Kan dat? Jazeker en vooral in de tijd van nu waarin iedereen druk is, is het echt een ideaal concept! Bij WY werken ze samen met lokale bloemisten die met zorg, creativiteit en passie tijd in jouw uitgekozen boeket steken, voor elke gelegenheid. Stel het boeket naar wens samen, bestel het online en WY Bloemisten regelt de rest. Mooier dan dit wordt het niet!

4 Keer waarom bloemen je geluksgevoel verhogen 

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: