De Wildakker, liefde voor wol, wild en vilt

Combineer de passies, wol, wild en vilt met elkaar en er ontstaat een mooi concept: De Wildakker. Wietse en Marloes zijn de trotse eigenaren achter De Wildakker en hun doel is om mensen te inspireren en informeren over alles wat met wol, wild en vilt te maken heeft. De producten in hun uitgebreide webshop zijn met zorg geselecteerd en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast verkopen ze cadeau artikelen, verzorgingsproducten en zelfs vlees van Nederlands wild. Welkom in de wereld van De Wildakker!

Liefde voor wol, wild en vilt

De liefde van Wietse is wild en de passies van Marloes zijn wol en vilt. Deze drie samen vormen De Wildakker. Ze hebben een uitgebreid assortiment exclusieve producten gemaakt van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ze houden zelf dieren op de boerderij waar ze wonen en rondom de boerderij werken ze aan de prachtige producten.

Bij De Wildakker vind je natuur, rust, dieren en producten om van te houden. Een heerlijk plekje om inspiratie op te doen, lekker rond te neuzen en om gave creaties te shoppen. Er worden tevens leuke creatieve workshops gegeven en regelmatig zijn er open dagen op de boerderij. Enne… ze hebben tevens heerlijk biologisch ijs om van te smullen. Superleuk voor jong en oud om eens een kijkje te nemen!

Elke laatste zondag van de maand organiseren ze een open dag. Op deze dagen kun je veel producten uit het assortiment zien, voelen en/of passen. Ben je niet in de gelegenheid om De Wildakker te bezoeken? Je vindt De Wildakker ook regelmatig op diverse markten en je kunt natuurlijk een kijkje nemen en je laten inspireren op de website.

nl_NL_371279_full

Het Vilten Huisje

Het Vilten Huisje is onderdeel van De Wildakker en richt zich speciaal op producten van wolvilt. Bijzonder leuk om de seizoenstafel mee te versieren of om een item als origineel cadeautje weg te geven. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit vilt. Je kunt ook heel gemakkelijk zelf lekker creatief aan de slag gaan met de kant en klare DIY vilt pakketten. Kinderen vinden dit ook fantastisch om te doen, ouders trouwens ook. 😉

Medicinale lamsvacht inlegger voor de kinderwagen

De Wildakker heeft ook prachtige medicinale lamsvacht inleggers voor de kinderwagenin het assortiment. Deze inleggers zijn gemaakt van medicinaal lamsvacht en beschikken over een verwarmende eigenschap in de winter en in de zomer hebben ze juist een verkoelende eigenschap. Daarom kun je deze inleggers perfect gebruiken in de kinder- of wandelwagen van je baby. De inleggers absorberen heel goed vocht en zijn tevens wasbaar tot 30 graden op een wolwasprogramma in de wasmachine of op de hand met een speciaal wolwasmiddel. Super handig wanneer er een keer drinken of iets lekkers wordt gemorst.

Meer lifestyle inspiratie <<<

De-Wildakker-wol-wild-vilt-puurvangeluk
2023-DeWildakker Biologisch Schapenijs
De-Wildakker-winactie-schapenvacht-inlegger-kinderwagen-puurvangeluk
De-Wildakker-wol-wild-vilt-puurvangeluk
De-Wildakker-woonaccessoires-puurvangeluk
De-Wildakker-verzorgingsproducten-puurvangeluk
De Wildakker, liefde voor wol, wild en vilt.

 

2 reacties op “De Wildakker, liefde voor wol, wild en vilt”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d