3 Tips om barbecueën in deze tijd tot een feestje te maken

tips-om-barbecueen-tot-een-feestje-te-maken-PuurvanGeluk

Het is momenteel een hele bijzonder tijd, we zitten massaal thuis en gaan de deur niet onnodig uit. Helaas kun je voorlopig ook niet uit eten bij je favo restaurant, maar je kunt natuurlijk wel barbecueën. Gewoon… in de achtertuin! Zeker met het mooie weer krijg je zin in een zomerse barbecue. Dus waar wachten we op? We maken er gewoon een uitje van, in eigen tuin, met lekkere versnaperingen en een hoop gezelligheid! 3 Tips om barbecueën in deze tijd tot een feestje te maken.

1. Met juiste accessoires barbecueën

Een geslaagde barbecue begint al bij de voorbereidingen en goed gereedschap is het halve werk! Auspit Europe voorziet je in alles wat je maar nodig hebt voor een geslaagde barbecue. En wat je zo mooi is? Alle accessoires van Auspit zijn universeel en te gebruiken op diverse barbecue merken, waaronder Weber. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het in het assortiment. Van draadloze thermometer om het vlees te temperaturen tot aan grillroosters en meer. De accessoires van Auspit zorgen ervoor dat je een smaakvolle maaltijd kunt bereiden zonder dat het je veel tijd kost. Het enige wat je hoeft te doen is genieten van een heerlijke barbecue belevenis!

barbecueën-feestje-eigentuin-Auspit-PuurvanGeluk

2. Samen met de buren of vrienden barbecueën

Niets is leuker dan samen te barbecueën. Je kunt dit perfect met je buren doen. Er zit hoogstwaarschijnlijk wel een schutting tussen, maar misschien kun je elkaar wel zien door de schutting. Zo niet, praat dan wat harder, maak een opening in de schutting of ga in de tuin bij elkaar zitten op minstens 2 meter afstand van elkaar. Bel vrienden op en ga gezellig samen videobellend barbecueën. Maak de barbecue klaar, zet een muziekje op en ga gezellig op een afstandje proosten. Wedden dat het een geslaagde barbecue wordt en één voor in de boeken om nooit te vergeten!

feestje-barbecueeen-3keer-tuin-gezellig-Auspit-PuurvanGeluk

3. Kleed de tafel gezellig aan

Vergeet ook vooral de tafel niet. Een gezellig gedekte tafel is een feest om aan te eten. Dek de tafel met een vrolijk tafelkleed, een mooi servies en servetten en maak een tafelschikking. Laat de kinderen een tafelkleed maken van wit papier of kleurplaten die ze in kunnen kleuren en gebruik het als tafelkleed. Superleuk en zo zijn de kids gelijk even zoet en heb jij alle tijd om de barbecue voor te bereiden. 😉 Zet een paar gekleurde bloemen in kleine vaasjes, hang een aantal lampionnen op en zet het bier en de wijn maar koud. Je krijgt er direct een heerlijk zomers gevoel van. Geniet van een gezellige barbecue!

Heb jij nog tips toe te voegen aan deze 3 tips om barbecueën in deze tijd tot een feestje te maken? Laat het ons weten!

Meer FOODspiratie >>>

Auspit-accessoires-barbecueen-tuin-PuurvanGeluk

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d