Schilderijen met een uniek karakter van HIP ORGNL

HIP_ORGNL_Masters_Collectie_Bloemen_PuurvanGeluk

Wanddecoraties zijn perfect om de muren in je huis of op kantoor op te vrolijken en aan te kleden. Het geeft elke ruimte sfeer en een persoonlijke touch. Ben je ook gek op schilderijen met een uniek karakter? Let’s meet HIP ORGNL! Een supergaaf label die prachtige en originele wanddecoraties in het assortiment heeft. Een pareltje waar ik helemaal blij van word! Ze hebben bijzondere wanddecoraties die sfeer ademen en je huis of kantoor een flinke boost geven. Schilderijen met een uniek karakter van HIP ORGNL. Voor welk design ga jij?

Unieke en originele wanddecoraties

Het is best lastig om een mooi item te vinden voor aan de wand, maar met de unieke en originele wanddecoraties van HIP ORGNL heb je altijd een echte eyecatcher aan de muur. Je kunt heel eenvoudig je woonkamer, slaapkamer of werkkamer een upgrade geven met een bloemstilleven of een dierenprint. Dit geeft de ruimte een inspirerende en sfeervolle look and feel. Ga je voor één item aan de wand of durf je te mixen en matchen met verschillende schilderijen voor een verrassend geheel? Welke afmeting of printje je ook kiest, je hebt altijd een uniek object aan de wand. 

HIP_ORGNL_Masters_Collectie_PuurvanGeluk

Ronde oude meesters

Wil je een keer wat anders dan anders en in plaats van een rechthoekig schilderij een rond schilderij aan de wand? Dat kan! Wat dacht je bijvoorbeeld van de Nachtwacht of het Meisje met de parel? Deze oude meesters kan je online bestellen en horen bij de HIP ORGNL Masters collectie. Zo heb je supergave schilderijen in een verrassende ronde vorm. Het geeft direct een luxe en warme uitstraling. Alle ronde schilderijen hebben een prachtige kwaliteit, zijn gemaakt van luxe en stevig materiaal. Ook zijn ze verkrijgbaar in vele kunstige prints. Hier raak je niet snel op uitgekeken! 

HIP_ORGNL_Master_Collectie_Parasoldennen_Side_PuurvanGeluk

Bloemschilderijen en bloemstillevens

Bloemen en planten doen het altijd goed, ze kleuren je leven! Meestal zet je bloemen in een vaas, maar hoe tof is het als je mooie bloemen aan de wand kunt hangen? De kleurrijke bloemschilderijen van HIP ORGNL  zijn dan een hele mooie oplossing. Deze wanddecoraties zijn van bekende oude meesters. De versies van HIP ORGNL hebben echter een extra grafische touch, waardoor de kleuren nog mooier uitkomen op het materiaal. Ze zorgen in iedere ruimte voor een sfeervolle beleving. Wie raakt er nu niet gecharmeerd van beroemde Hollandse bloemschilderijen? 

HIP_ORGNL_Masters_Collectie_Bloemen

Flora & fauna voor aan de muur

Ook als je gek bent op dieren, dan zijn er nog de prachtige HIP ORGNL Animals. In deze collectie vind je de mooiste wildlife, ook in de vorm van ronde wanddecoraties. Denk aan de tijger, olifant, zebra en meer. Het beeld lijkt levensecht! Ben je ook gek op planten in huis, maar heb je geen groene vingers? De schilderijen uit de collectie HIP ORGNL Plantology, met allemaal leuke planten voor aan de muur, zijn dan echt iets voor jou. Ze blijven namelijk altijd mooi groen! Je hoeft dus geen groene vingers te hebben om frisgroene planten in je huis te hebben.

Kies jouw favoriete schilderij

In de webshop kan je eenvoudig online bestellen. Ze hebben ook een hele snelle levering. Je hebt daarnaast genoeg keus. De shop is echter heel overzichtelijk. Je hoeft dus niet tussen duizenden werken te scrollen. Alle werken zijn tevens op hun eigen manier uniek. Hierdoor is dit merk toch net iets leuker en luxer dan vele anderen. Kies wat het beste bij jou past en geniet van de mooie werken aan de muur voor instant woongeluk! Kies voor schilderijen met een uniek karakter van HIP ORGNL.

Meer toffe inspiratie >>>

HIP_ORGNL_Animals_Collectie_PuurvanGeluk

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d