WITLOFT leren schorten en accessoires van Nederlandse makelij

WITLOFT is een superstoer en robuust label die iedere keuken- en barbecuelover moet hebben! Of je nu barista, chefkok of thuiskok bent, WITLOFT is er voor iedereen! De handgemaakte leren schorten zijn van Nederlandse makelij en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit leer. Een uniek label dat internationaal bekend is en zeer geliefd is in de UK en US. Let’s meet WITLOFT!

WITLOFT leren schorten, uniek en stijlvol

Ben je op zoek naar mooie en unieke leren schorten om aan te trekken in de keuken of achter de barbecue? De stijlvolle leren schorten van WITLOFT zijn een lust voor het oog en een uniek item waarmee jij de show steelt. De schorten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit leer en hét perfecte item om weg te geven of om jezelf mee te verwennen natuurlijk! En weet je wat zo leuk is? De leren schorten zijn ook verkrijgbaar in allerlei kleuren voor de kleine keukenprinsjes en prinsesjes. ♥

witloft-kinder-schorten-puurvangeluk

Duurzame bescherming

De leren schorten zijn voorzien van een speciale coating. Deze laag beschermt de leren schorten tegen vlekken, vuil en krassen. Het leer voelt in het begin misschien een beetje stug aan, maar het leer wordt steeds soepeler na gebruik. De schorten zijn bestand tegen hoge temperaturen van bijvoorbeeld de barbecue of het fornuis en bieden extra bescherming. Duurzame bescherming waar je het hele jaar ontzettend veel plezier van hebt.

leren-schorten-witloft-puurvangeluk
witloft-leren-schorten-dames-puurvangeluk

Ontwerp je eigen leren schort

De WITLOFT schorten zijn unisex, gemaakt van 100% leer en met een verstelbare nek- en heupriem, waardoor het schort voor elke lichaamsvorm geschikt is. Je kunt heel gemakkelijk zelf een uniek leren schort samenstellen. WITLOFT heeft hiervoor de beste schort- en riemkleuren geselecteerd. Kies een kleur die bij jou past en vergeet hem niet te personaliseren met je naam, initialen, bedrijfsnaam of een datum. Unieker dan dit wordt het niet!

personaliseer-leren-schorten-witloft-puurvangeluk

Leren messenrol

Een ander mooi item is de leren messenrol. De leren messenrol van WITLOFT is hét perfecte item om messen veilig op te bergen. De bijgeleverde messenhoesjes zorgen ervoor dat de messen scherp blijven en niet beschadigen. De messenrollen zijn gemaakt van 100% leer en verkrijgbaar in maar liefst 3 kleuren.

Je kunt de messenrol gebruiken voor messen, maar ook voor andere items die je kunt gebruiken in de keuken of bij de barbecue. Doe de accessoires in de rol, rol het leer op en neem het mee in de hand of hang het over de schouder met de schouderband. Ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie. Wat vind jij van deze WITLOFT leren schorten en accessoires van Nederlandse makelij?

Meer food inspiratie <<<

witloft-leren-messenrol-puurvangeluk

Kinder-schorten-leer-witloft-puurvangeluk
witlof-leer-messenrollen-schorten-puurvangeluk
WITLOFT leren schorten en accessoires van Nederlandse makelij.

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: