Pure Altitude, natuurlijke cosmetica gemaakt van bergplanten

Tegenwoordig vinden veel mensen natuurlijke en dierproefvrije producten steeds belangrijker binnen onze huidige leefstijl. Zo dragen we met z’n allen een steentje bij aan het milieu en dat geeft een goed gevoel. Niet zo gek dus dat we natuurlijke en dierproefvrije verzorgingsproducten ook steeds belangrijker vinden voor ons lichaam. Maak kennis met Pure Altitude, natuurlijke cosmetica gemaakt van bergplanten.

Puurheid, power en perfectie

Pure Altitude is onder andere zeer geschikt voor schoonheidssalons, wellness centra, cosmetica bedrijven en parfumerieën. Maar uiteraard ook perfect geschikt voor eigen gebruik. De producten staan voor puurheid, power en perfectie. Het verhaal van Pure Altitude begint in de rustgevende wereld van het kuuroord/hotel aan de Fermes de Marie in Megeve van Jocelyne Sibuet. Op deze locatie werd een alpentuin aangelegd door een botanicus met expertise op het gebied van bergplanten zoals Edelweiss. Jocelyne Sibuet ontdekte de voordelen van Edelweiss (en andere bergplanten) op het gebied van huidverzorging. Daarmee werd al snel Pure Altitude geboren. Haar passies ‘mountain lifestyle en beauty’ kan ze perfect met elkaar combineren.

pure-altitude-natuurlijke-verzorging-puurvangeluk

Natascha van N-Cosmetics

N-Cosmetics is distributeur van natuurlijke cosmetica en is exclusief distributeur van het gerenommeerde cosmeticamerk Pure Altitude in Nederland. ,,Ik heb een grote liefde voor de Franse Alpen en ben verliefd op de prachtige natuur, de bergen en de sneeuw. Ik ben daar regelmatig te vinden. Niets is fijner dan na een lange wandeling, klimtour of skitocht te ontspannen in een schoonheidssalon of spa en genieten van een gezicht- en/of lichaamsbehandeling met Pure Altitude producten. Van deze totale ontspanning heb ik regelmatig in de Alpen mogen genieten en ik wilde dit ook in Nederland kunnen aanbieden. Vandaar dat ik Pure Altitude importeer vanuit de Franse Alpen. Zo kan iedereen genieten van de puurheid en ontspanning die de producten bieden.”

Pure Altitude-natuurlijke-cosmetica

Producten met respect naar de natuur

De producten van Pure Altitude zijn gemaakt met respect naar de natuur:

  • ze bevatten natuurlijke ingrediënten
  • bevatten geen dierlijke grondstoffen
  • zijn dermatologisch getest

Bijzonder mooie en exclusieve producten die goed betaalbaar zijn en geschikt voor alle leeftijden. Prachtig om mee te werken, om cadeau te geven, maar nog fijner om zelf te gebruiken natuurlijk.

Uitgebreide lijn verzorgingsproducten

Pure Altitude heeft een uitgebreide lijn verzorgingsproducten afgestemd op de behoefte van jouw huid. Ze hebben heerlijke producten voor gezicht en lichaam in het assortiment en daarnaast producten voor in huis zoals huisparfum, geurkaarsen en een geurverspreider. Zo maak je van je huis een thuis.

Lees meer Beauty inspiratie <<<

pure-altitude-verzorging-natuurlijk-puurvangeluk
Pure Altitude, natuurlijke cosmetica gemaakt van bergplanten.

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d