Weekendje weg bij Bed & Boshuisje in Holten 

Bed-&-Boshuisje-natuurhuisje-hotspot-puurvangeluk

Een weekendje weg met kinderen is altijd een goed idee. Spulletjes pakken, auto in en gaan… Op naar het Bed & Boshuisje in Holten waar genieten centraal staat en je samen de mooiste herinneringen maakt, in het bos. Weekendje weg bij Bed & Boshuisje in Holten.

 

Ontdek je plekje bij Bed & Boshuisje in Holten

Nog mooier dan verwacht, het plekje van Bed & Boshuisje in Holten is een prachtige vakantiewoning. De charme van de woning, de bosrijke omgeving en de sfeer geven je direct een relaxed gevoel. Niks moet, niksen mag! We zetten een lekker vers kopje koffie en genieten van het interieur, de rust om ons heen en de groene tuin die om het huisje heen ligt. We zijn gek op het ontdekken van mooie nieuwe plekjes die niet zo massaal zijn. Bed & Boshuisje is absoluut de plek waar je kunt opladen, genieten en mooie herinneringen kunt maken.

bed-boshuisje-holten-puurvangeluk

 

Weekendje weg met kinderen

Wat hebben we genoten van ons weekendje weg met de kinderen. Al direct bij aankomst waren ze door het dolle heen. Er is bos, een grote tuin met bomen, slingerende paadjes, takken, bladeren en dennenappels. Heerlijk dat ze daar zo blij van worden! Rondjes rennen rondom het huisje is al een spelletje op zich. Gelukkig maar, want speelgoed hadden wij niet mee en was gelukkig ook niet te vinden in het huisje, afgezien van een aantal leuke spelletjes. De perfecte plek dus waar speelgoed overbodig is, want de natuur, vogeltjes en de vele eekhoorntjes in de tuin doen hier echt zijn werk. Daar wordt toch ieder kind en ouder blij van!?

Compleet ingerichte vakantiewoning in het bos

Deze compleet ingerichte vakantiewoning ligt midden in het bos van Holten, verscholen in de prachtige natuur. Het huisje ontbreekt echt aan niets. Het is ingericht met mooie meubels en bijpassende accessoires. Houtblokken liggen klaar om ‘s avonds een gezellig haardvuurtje te maken. De twee slaapkamers zijn voorzien van heerlijke bedden, ze liggen echt super goed, want helaas is dat niet altijd het geval. De badkamer heeft een ruime inloop regendouche, een toilet en wastafel met spiegel. De vakantiewoning heeft een ruime woonkamer, eveneens een ruime eetgelegenheid en de keuken is super schattig en heel praktisch ingericht. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, dus het ontbreekt je aan niets.

bed-boshuisje-weekendje-weg-kinderen-puurvangeluk

Instant geluk bij vakantiewoning Bed & Boshuisje in Holten

Oprecht gelukkig ben ik in dit Bed & Boshuisje. Alles klopt! Kinderen met laarsjes aan die met een big smile door de tuin struinen met takken en dennenappels op zoek naar eekhoorns. Ik die een boek leest met een kop koffie met een lekkere dikke koek erbij en manlief die de boel om de deur op z’n duimpjes verkent. Dat is toch meer dan genieten!? Kinderen hebben niet naar speelgoed gevraagd, er ontstonden daardoor ook weinig  tot geen conflicten en direct word ik dan ook weer geconfronteerd met al die overbodige luxe die we thuis hebben staan waar niet of amper naar omgekeken wordt. Mijn liefde voor het wonen in een Tiny House krijgt steeds meer vorm. Ik heb mogen proeven van dit fantastische huisje in het bos en ben tot de conclusie gekomen dat wij hier vaker gaan komen! Wat een heerlijke plek, voor ons, voor jou, voor iedereen die instant geluk wil ervaren. Wij zijn weer een mooie herinnering rijker!

Meer Travel inspiratie >>>

bed&boshuisje-hygge-puurvangeluk

keuken-bed&boshuisje-puurvangeluk

woonkamer-bed&boshuisje-puurvangeluk

bed&boshuis-holten-puurvangeluk

bed&boshuisje-holten-weekendweg-puurvangeluk

bed&boshuisje-weekend-puurvangeluk

bedenboshuisje-weekendjeweg-kinderen-puurvangeluk
bed&boshuisje-holten-puurvangeluk
bed-boshuisje-weekendjeweg-kinderen-puurvangeluk

2 reacties op “Weekendje weg bij Bed & Boshuisje in Holten ”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d