Uittip: Dit zijn 4 leuke hotspots van Weesp 

Misschien ben je er al wel eens geweest, staat het nog op je lijstje of heb je er nog nooit van gehoord: Weesp. Weesp is een historische en gezellige stad in de provincie Noord-Holland en is ingesloten tussen het Amsterdam-Rijnkanaal en de Vecht. Een prachtige omgeving om te zien, te doen, te proeven en te ontdekken. Dit zijn 4 leuke hotspots van Weesp. Lees en laat je inspireren!

1. Pronk Kaas en Delicatessen

Wie is er niet dol op een stukje kaas? Wist je dat Nederlanders per persoon gemiddeld 17 kilo kaas per jaar eten? En aangezien familie Pronk van Pronk Kaas en Delicatessen ruim 90 jaar ervaring heeft met het selecteren van de lekkerste smaakvolle kaas, is dit de aangewezen hotspot van Weesp om een stukje Hollandse kaas te kopen. Je vindt Pronk Kaas en Delicatessen in de historische binnenstad van Weesp. Hier ben je niet alleen welkom voor een lekker stukje Hollandse kaas, hier ga je ook andere lekkernijen vinden, zoals diverse buitenlandse kazen, zuivelproducten, vers gebrande noten, hapjes, thee, koffie, bonbons en andere verfijnde delicatessen.

De winkel is een gezellige hotspot met smaakvolle producten waar je je direct welkom voelt. Zoek je nog een origineel cadeau voor een echte foodlover? Dan ga je hier zeker iets leuks en iets lekkers vinden, want de keuze in de winkel is namelijk reuze. Bijna te lastig om te kiezen. Ze vinden het bij Pronk erg leuk om persoonlijke cadeaupakketten (en kerstpakketten) samen te stellen, zodat je altijd iemand kunt verrassen met kwaliteit producten om van te smullen. Ze zijn in 2019 niet voor niets uitgeroepen tot Delicatessenwinkel van het jaar in de Provincie Noord-Holland. Met recht een hotspot van Weesp waar je echt even een stukje goudgeel geluk moet scoren!

Pronk Kaas en Delicatessen
Slijkstraat 26
1381 BA Weesp
T: 0294 412433

E: info@pronkkaas.nl

 

2. Fancy Palace

Een heerlijke roze kinderwinkel met speelgoed, kindercadeautjes, verkleedkleding, verzorgingsproducten en meer! Fancy Palace is een superleuk concept voor jonge meiden van ongeveer 4 tot 12 jaar waar ze de leukste cadeautjes kunnen scoren voor een gezellige verjaardag. Van duurzaam houten speelgoed tot aan kindvriendelijke verzorgingsproducten, cadeaupakketten en haaraccessoires. Deze zoete en prachtige kinderwinkel is echt een aanwinst voor Weesp. Hier mogen meiden graag lekker snuffelen en shoppen, want meiden houden nu eenmaal van shoppen. Hoe leuk is het dat er een winkel is voor deze doelgroep!

Achter in de winkel is een salon gerealiseerd waar de kinderfeestjes in stijl worden georganiseerd. Je kunt kiezen uit diverse arrangementen en volledig ontzorgt worden. Daarnaast kun je ook een heerlijke behandeling boeken. Ben je bijvoorbeeld met je dochter een weekend in Weesp, dan kun je ook een moeder-dochter beautybehandeling boeken. Hoe leuk is dat!? Eindelijk even quality time voor elkaar! Een leuke en vooral ontspannen beleving samen. Eigenaresse Hillary Bendt vindt het belangrijk dat de kinderen (en ouders) het naar hun zin hebben zodra ze bij Fancy Palace zijn. Ze maakt van elk bezoekje, kinderfeestje en cadeautje een gezellig festijn. Dus ga hier zeker even op bezoek als je in Weesp bent. 

Fancy Palace Weesp
Slijkstraat 42
1381 BA Weesp

T: 06 24740260
E: contact@fancy-palace.nl

 

3. Café-Diner ‘t Weesperplein

We hebben nog een heerlijke hotspot gevonden: Café-Diner ‘t Weesperplein. Dit restaurant is al 23 jaar een begrip en gevestigd in de winkelstraat van het oude centrum van Weesp aan de Vecht. Hier kun je na een gezellige dag shoppen, ontdekken en beleven de dag afsluiten met een heerlijk diner. Maar je kunt hier uiteraard ook de dag starten met een heerlijke lunch. Want niets is fijner dan met een goed gevulde buik de fiets op te stappen of een wandeling te maken. Hier kan dat perfect! Ze hebben een wereld georiënteerde keuken en werken graag met seizoensgebonden specialiteiten.

Bij mooi weer kun je de heerlijkheden gezellig in de binnentuin van het restaurant opeten. De prachtige tuin is omringd door eeuwenoude stadsmuren en geeft een bijzondere sfeer. De menukaart is gevuld met rijk belegde broodjes, frisse salades, verschillende lunch hapjes en nog veel meer lekkers. Ben je met een groep vrienden Weesp aan het ontdekken, dan kun je bij Café-Diner ’t Weesperplein ook kiezen voor een walking dinner. Weer eens iets anders en superleuk! Uiteraard ben je hier ook welkom voor een kop koffie/thee of een borrel na een fijne fietstocht of wandeling. Ze cateren zelfs bij mensen thuis, maar ook op de mooiste locaties zoals de van Houtenkerk in Weesp. Hoe tof is dit? De mogelijkheden zijn gewoon eindeloos! Wees welkom bij deze fijne hotspot van Weesp. 

Café-Diner ‘t Weesperplein
Slijkstraat 43
1381 AZ Weesp
T: 0294-48 28 20
E: info@weesperplein.nl

4. Boerenhofstede De Overhorn

Zoek je een heerlijk adresje in Weesp om te overnachten? Dan hebben we deze fijne en rustgevende hotspot voor je gevonden. Een bijzonder fijn adres waar je volledig tot rust komt en waar sfeer, gezelligheid en persoonlijke aandacht centraal staan. Boerenhofstede De Overhorn ligt in het hart van Nederland in de Gooi- en Vechtstreek. Een heerlijke groene omgeving met natuur- en watergebieden. Je kunt vanuit deze fijne plek lekker wandelen of fietsen en Weesp, omliggende omgeving en het Naardermeer te verkennen. 

Bij deze fijne hotspot kun je kiezen uit comfortabele B&B kamers, compleet ingerichte appartementen met een geweldig uitzicht en er is gelegenheid om vergaderingen te organiseren. En weet je wat helemaal leuk is? Je waant je even in het echte boerenleven, want op het erf van Boerenhofstede de Overhorn lopen onder andere paarden, honden, schapen, kippen en een kat rond. Hoe relaxed klinkt dit? Wil je de omliggende bruisende steden opzoeken, dan kan! Want naar Amsterdam rijd je in 20 minuten en naar Hilversum in 15 minuten. Weesp ligt op 5 minuten afstand en is te bereiken via een mooie route langs de Vecht. Zo kun je overdag de drukte opzoeken en ’s avonds weer terugkomen en in alle rust bijkomen in de Boerenhofstede en de volgende ochtend genieten van een heerlijk ontbijt.

Boerenhofstede De Overhorn
’s-Gravelandseweg 50-51
1381 HK Weesp

T: +31 6 40987548
E: info@overhorn.nl

Dit zijn 4 leuke hotspots van Weesp. Zijn we nog belangrijke hotspots vergeten, laat het ons weten!

>>> 6 Toffe en gezellige hotspots van Leiden die je gezien moet hebben

>>> Inspirerende natuurhuisjes in Weesp

Dit zijn 4 leuke hotspots van Weesp 

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d