Summerproof beauty tips voor huid en haar

summerproof-beauty-tips-adviezen-puurvangeluk

Ben je blij met de buitenkant dan voel je dat van binnen. Voel jij je lekker in je vel … dan straal je dat aan de buitenkant uit. Natuurlijk wil je altijd blijven stralen en je goed voelen. Dat kan gewoon! Uiteraard met de juiste huidverzorging (Image skincare) en tips. Helemaal met deze Summerproof beauty tips voor huid en haar. Let the sun shine please!

De huid verdient aandacht

Het grootste orgaan van het menselijk lichaam is de huid. De huid bevat verschillende gespecialiseerde cellen die samen een functie vervullen en ons beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals warmte, kou, stof en straling. Daarom verdient de huid aandacht en verzorging om te blijven stralen. En jij kunt daar een handje bij helpen!

tips-adviezen-haar-huid-summerproof-puurvangeluk

7 Beauty tips voor een stralende huid

 1. Reinigen van de huid is echt de belangrijkste basis voor een stralende huid. Reinig elke ochtend en avond de huid grondig zodat verzorgingsproducten (Loveli) optimaal hun werk kunnen doen.
 2. Zorg voor huidverzorging zonder parfum, zonder minerale oliën en die niet getest is op dieren (Medik8). Een dagcrème verzorgt, hydrateert en beschermt de huid tegen weersinvloeden van buitenaf. Kies een dagcrème met uv-filter, dat geeft de huid extra bescherming tegen straling van de zon. (Het is overigens geen vervanger van zonnebrandcrème!) Een nachtcrème zorgt dat de huid ‘s nachts goed kan herstellen en stimuleert de celvernieuwing.
 3. Een goede nachtrust is ook zeer belangrijk voor een stralende veerkrachtige huid. Je huid herstelt ‘s nachts optimaal bij voldoende nachtrust. Zorg dus voor voldoende slaap! Bij te weinig slaap wordt de huid dof, slap en grauw.
 4. Water is een must! Je huid wordt er echt blij van. Water zorgt ervoor dat de huid zijn veerkracht blijft behouden en niet uitdroogt.
 5. De juiste voeding en een gezonde leefstijl is ook een must voor een blijvend gezonde huid.
 6. Verwen de huid 1 á 2 keer per week met een heerlijke scrub en een verzorgend/hydraterend masker. Pure verwennerij!
 7. Wees voorzichtig met zonlicht, een huid die vaak verbrand wordt droger en sneller oud! Blijf tussen 12.00 en 15.00 uur uit de zon en zoek de schaduw op. Draag een hoedje of petje om je hoofdhuid niet te verbranden.
beauty-tips-huid-haar-puurvangeluk

Verzorging en bescherming van het haar

Iedereen wordt blij van een volle gezonde haardos die glanst. Jammer genoeg is dit niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Kies voor de juiste verzorging en bescherming van het haar. Je haar verdient immers, net zoals je huid, optimale verzorging en bescherming.

7 Beauty tips voor gezond en glanzend haar

 1. Een gezond en gevarieerd voedingspatroon is van belang voor een gezonde haar. Van goede voeding maakt je haar een vreugdedansje en gaat het lekker glanzen.
 2. Haren worden ook superblij van voldoende vocht, dus drink voldoende water. Het is niet alleen goed voor je huid, ook je haren varen er wel bij. Vind je water niet zo lekker, gooi er schijfjes citroen en komkommer in of een paar stukjes meloen met een takje munt. Ineens is water een stuk lekkerder!
 3. De juiste verzorgingsproducten geven je haar de verzorging en bescherming die het haar nodig heeft. Kies voor shampoo, crèmespoeling, haarmasker en styling producten die passen bij jouw haartype. Verwacht geen wonderen van producten, maar een goede verzorging werpt wel zijn vruchten af.
 4. Je hoeft je haar echt niet elke dag te wassen en spoel je haar ook niet met heet water uit. Het haar droogt uit van wassen met heet water. Kies liever voor handwarm water.
 5. Beperk het gebruik van stijltang en föhn, de hitte van de apparaten drogen je haar uit en breken het haar af.
 6. Bescherm je haar tegen uv-straling. Draag in de zon een petje, hoed of gebruik een product die je haar bescherming biedt met een uv-filter.
 7. Ga met regelmaat naar de kapper om dode haarpuntjes te verwijderen, je haar zit daardoor beter en voelt lekkerder aan.

Meer Beauty inspiratie >>> 

summerproof-tips-advies-haar-huid-puurvangeluk
huid-tips-advies-puurvangeluk
citroen-water-huid-haar-tips-puurvangeluk

Eén reactie op “Summerproof beauty tips voor huid en haar”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d