Overnachten op grote hoogte met het mooiste uitzicht over Den Haag 

Ja, dat is het echt! Een immens groot gebouw voor onze neuzen, zodra we aankomen bij de Haagse Toren. Gaan we dit doen? Jazeker gaan we dit doen! Weer eens wat anders dan een camping. Een spannende belevenis, want hey … we mochten op de 39e verdieping logeren. Hoe lang duurt het voordat we boven zijn, hoe ziet ons appartement eruit en wat gaan we allemaal zien daar boven? We nemen je mee en overnachten op grote hoogte met het mooiste uitzicht over Den Haag. 

The Penthouse Apartments

De Haagse Toren (bijnaam: Het Strijkijzer) is een wolkenkrabber in Den Haag met maar liefst 42 verdiepingen en een hoogte van 132 meter. Het is het op drie na hoogste gebouw van Den Haag. In deze toren bevinden zich de appartementen van The Penthouse Apartments. We verbleven in een megagroot appartement met alles erop en eraan. En … met 45 km uitzicht. Niet normaal!! Wij zaten in een hoekappartement, dus konden prachtig over de stad Den Haag kijken, zagen de kustlijn tot aan Hoek van Holland en de ingang van de haven van Rotterdam. En nog veel meer! Echt bizar hoog, maar zo’n ervaring had ik nog nooit gehad en ook echt niet willen missen. Je kunt kiezen uit verschillende appartementen, maar allemaal zijn ze even smaakvol ingericht en het uitzicht is vanuit alle appartementen bijzonder mooi. 

 

Pluspunten van een verblijf in The Penthouse Apartments 

Oeh heb je even? Het was een bijzonder fijn verblijf en een mooie herinnering voor later! Tof om dit met je geliefde te beleven of zoals ik met mijn jongste dochter een moeder-dochter uitje hadden. Superleuk en echt een aanrader!

 • Een supertoffe beleving op grote hoogte met een geweldig uitzicht.
 • Prachtig en sfeervol appartement van alle gemakken voorzien. 
 • Heerlijke en comfortabele bedden met een uitzicht waar je u tegen zegt. 
 • Ruime badkamer met wastafel, douche en bad. 
 • Grote keuken met alles wat je maar wensen kunt. 
 • Gelukkig een lift, haha. Binnen 40 seconden ben je boven.
 • Parkeerplaats is nabij gelegen.
 • Centraal gelegen en leuk om Den Haag of Scheveningen te bezoeken. 
 • Ook de Shopping Mall in Leidschendam stond nog op het lijstje van dochterlief en konden we gelijk meepakken. 

 

Minpuntjes, die zijn er natuurlijk ook 

Aangezien ik van een eerlijk oordeel houd, ook al is het persoonlijk, wil ik ook de minpuntjes opsommen. Ook al zijn het er maar twee. 

 • Je moet geen last van hoogtevrees hebben. Al kom je er misschien wel gelijk vanaf. 😉 
 • Je moet ook niet bang zijn wanneer het een beetje waait. In een hoekappartement komt de wind van alle kanten en giert om je appartement heen. 

Schemer, lichtjes en breakfast with a view

In de avond was het ook volop genieten van de schemer en alle lichtjes die langzaam als een warme deken over de grote stad drapeerde. Bijna niet te beschrijven, zo mooi is het uitzicht in de avond. We hadden zelfs ’s avonds en ’s nachts de gordijnen open op de slaapkamer om maar te kunnen blijven kijken. Want vanuit je bed heb je ook een bijzonder mooi uitzicht. En zodra het ochtend werd, wisten we niet hoe snel we bij het raam moesten komen om weer te kunnen genieten van het uitzicht. Het was net een levende puzzel op straat.

In de koelkast lag een uitgebreide ontbijtbox voor ons klaar met verse broodjes, beleg, eieren, sapjes, muffins en ga zo maar door. We moesten alleen nog even de broodjes afbakken, de eieren koken of bakken en de tafel dekken. Het ontbrak ons aan niets en hebben heerlijk gegeten en ja je raadt het al … bij het raam. Het was een onbewolkte tweede dag en we zagen zelfs de vissersboten in de verte op zee varen, hoe gaaf! Kortom … we zaten vol spanning, waren enthousiast en vonden het echt een aanrader. We hebben weer een mooi geluksmomentje in the pocket. 

>>> Overnachten in luxe en comfort voor een betaalbare prijs? Dat kan!

>>> 7 Logeeradressen waar je hond ook welkom is

Overnachten op grote hoogte met het mooiste uitzicht over Den Haag 

Eén reactie op “Overnachten op grote hoogte met het mooiste uitzicht over Den Haag ”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d