Met deze duurzame en originele cadeaus scoor je tijdens de feestdagen

Ik heb weer een superfijn pareltje gevonden. Zoutbloed it is! Deze toffe online conceptstore zit boordevol mooie gelukjes om zelf te houden, maar zeker ook om weg te geven. Ben je net als ik gek op originele en toffe items met een positieve vibe voor het milieu? Met deze duurzame en originele cadeaus scoor je tijdens de feestdagen. Pak gerust ook een cadeautje (of twee) voor jezelf in voor onder de kerstboom. Want ik waarschuw je… dit is echt té leuk!

Hippe hebbedingen

Ik word helemaal happy als ik de toffe conceptstore lekker online doorblader. Ik zie alleen maar mooie en vooral originele items en word er zelfs een beetje hebberig van. Zo kan ik bijvoorbeeld heel blij worden van boeken, maar ook van een leuk schriftje, een paar goede koffiemokken en leuke serveerschaaltjes. Dit gelukje wil ik dan ook graag met jou delen. En als jij hier ook heel blij van wordt, kun jij dit geluk ook weer doorgeven door bijvoorbeeld een mooi cadeau onder de kerstboom te leggen voor je geliefde, voor je kind(eren), familie en/of vrienden. Weet je wat ik ook zo fijn vind? Dat het duurzaam is en ten goede komt aan het milieu. En dat je het net zo duur kunt maken als je zelf wilt. Want zelfs voor kleine prijsjes, vind je bij Zoutbloed bijzondere cadeautjes. 

De leukste woonaccessoires 

Interieurlovers opgelet! Bij Zoutbloed hebben ze echt de mooiste interieur pareltjes weten te vangen. Heerlijke warme plaids voor de koude dagen op de bank, toffe kaarsen voor de donkere avonden, mooie decoratie om je eettafel (binnen en buiten) aan te kleden, maar ook hele leuke kerstaccessoires om je boom mee op te fleuren. Je kunt zelfs je keuken restylen met toffe koffiemokken, thermoskannen, prachtige borden, houten borrelplanken en ga zo maar door. Te leuk! 

Kids love it!

Laten we vooral de kindjes niet vergeten. Want dat is ook zeker waar het om draait tijdens de feestdagen. En het is geen kerst zonder pakjes onder de gezellig versierde kerstboom. Kinderen vinden dit prachtig, ook al moeten ze er even op wachten voordat ze het mogen uitpakken. Zoutbloed heeft voor kinderen hele gave gelukjes om de kamer aan te kleden, om heerlijk mee te spelen of om gewoon lekker naar te kijken. Prachtig geïllustreerde opbergdozen om lego op te ruimen of om de knutselspullen te ordenen. Maar ook uitdagende puzzels, interessante boeken en duurzaam houten speelgoed ga je vinden. Allemaal leuke items waar je kind blij van wordt. En niet alleen je kind kan ik je vertellen! 


Wil jij ook het ultieme geluk ervaren met deze toffe pareltjes? Een extra gelukje, want we mogen je bij besteding van minimaal € 50,- (m.u.v. producten van Take me to the Ocean en alle boeken) 15% korting geven op je aankopen met de kortingscode: PUURGELUK. Hoe leuk is dat!? Met deze duurzame en originele cadeaus scoor je zeker tijdens de feestdagen!

>>> Kijk voor meer toffe cadeau inspiratie >>>

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d