Inspirerende en trendy wanddecoratie voor je interieur

wanddecoratie-interieur-inspiratie-puurvangeluk

Wanddecoratie is misschien wel één van de moeilijkste items om uit te zoeken en je huis mee te stylen. Welke kleuren kies je? Ga je voor een foto, schilderij of toch wandplank? Wil je iets basics of ga je juist liever voor hip en trendy? Welke materialen kies je? Kies je voor hout, glas of aluminium? Best lastig! We hebben een te gekke shop gevonden die precies weet wat je nodig hebt in je interieur en aan de muur. Check deze inspirerende en trendy wanddecoraties voor je interieur!

Weg met die saaie muren

Een huis met alleen maar witte, kale muren heeft al snel een saaie en ongezellige sfeer. Er bestaan honderden soorten wanddecoraties waarmee je je muren kunt opvrolijken, pimpen en zelfs kunt omtoveren tot een echte eye-catcher van de woning. Dus het mag best iets gewaagder zijn dan je normaal gesproken zou kiezen. Durf te mixen en matchen!

trendy-wereldkaart-inspiratie-wanddecoratie-puurvangeluk

Waar let je op bij het kopen van wanddecoratie?

Heel simpel! Je kijkt naar wat past bij de rest van de accessoires en meubels in je interieur. Maar kijk ook wat het beste bij jou past. Je moet er immers elke dag naar kijken, dus het gaat er voornamelijk om dat jij het mooi vindt. Heb je een strak interieur? Dan zou je waarschijnlijk ook naar strakke wanddecoratie neigen. Maar het kan juist ook heel mooi zijn om iets te kiezen wat lekker afsteekt, waardoor er bijvoorbeeld meer diepte in het interieur ontstaat. Zo krijgt je interieur gelijk een hele andere uitstraling, zonder dat je heel veel aanpassingen moet verrichten of flink in de buidel moet tasten.

wereldkaart-behang-inspiratie-puurvangeluk

Inspirerende en trendy wanddecoratie

Wanneer je op reis gaat of op vakantie bent, maak je vaak de mooiste herinneringen. Je kunt hier bijvoorbeeld mooie foto’s van laten drukken of een prachtige foto op aluminium, canvas, hout of glas laten drukken om die reiservaringen en herinneringen langer vast te houden. Of wat dacht je van een inspirerende en trendy wereldkaart als wanddecoratie? Je kunt ze in diverse soorten, kleuren en maten bestellen. Geheel naar eigen wens! Voor echte travel-lovers onder ons: de gekleurde vlaggetjes kun je op de wereldkaarten prikken op de bestemmingen waar jij al bent geweest of waar je nog graag naartoe wilt natuurlijk. Stippel je route uit voor nog meer reisinspiratie en herinneringen!

wereldkaarten-wanddecoratie-inspiratie-puurvangeluk
vlaggetjes-prikkertjes-wanddecoratie-wereldkaarten-puurvangeluk

Wereldkaarten wanddecoratie in je interieur

Wereldkaarten.nl is een supergave webshop die prachtige wereldkaarten als wanddecoratie verkoopt om je interieur net dat beetje extra sfeer te geven. Geen saaie prints of kleuren en geen alledaagse schilderijen. Bij deze parel van een webshop bestel je eenvoudig en snel de mooiste wanddecoraties. Het assortiment is enorm uitgebreid, wereldkaarten op canvas, aluminium, plexiglas, maar ook wereldkaarten gedrukt op behang, schoolplaten, prikborden, puzzels, gadgets en ga zo maar door! Superleuk om een uniek cadeautje te scoren of om gewoon lekker voor jezelf te shoppen. You can’t buy happiness, but you can buy world maps! ♥ Koop inspirerende en trendy wanddecoratie voor je interieur.

Kijk hier voor meer interieur inspiratie >>>

wanddecoratie-muur-inspiratie-interieur-puurvangeluk
trendy-wereldkaart-inspiratie-shop-puurvangeluk
stadskaart-wereldkaarten-wanddecoratie-puurvangeluk
wereldkaart-vlinder-kids-kinderkamer-wanddecoratie-puurvangeluk
behang-wereldkaart-inspiratie-wanddecoratie-puurvangeluk
wanddecoratie-wereldkaart-hout-inspiratie-puurvangeluk
Inspirerende en trendy wanddecoratie voor je interieur.

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: