Huidverzorging tips voor thuis

Hoe is jouw huidconditie nu we meer binnen zitten? Wij geven je een aantal huidverzorging tips voor thuis, om jouw huid te laten stralen. Door de lockdown zijn we meer binnen dan buiten en kunnen we geen schoonheidssalon bezoeken. Bovendien is het winter en dat werkt ook niet heel bevorderlijk voor je huid. Hoe zorg je er nu voor dat jouw huid in balans blijft? Met Zuivere Huid bijvoorbeeld, Zuivere Huid is een webshop die gespecialiseerd is in gezichtsverzorging, huidverzorging en tandverzorging. Zij bieden diverse, betaalbare apparaten en producten aan waarmee jij jouw huid thuis optimaal kunt verzorgen. Tevens hebben zij een 100% natuurlijk verzorgingsproduct gelanceerd, een combinatie van uitzonderlijke ingrediënten uit de natuur, geen chemicaliën, geen sulfaten en vrij van parabenen. Een must try dus, op naar een mooie en zuivere huid met deze huidverzorging tips voor thuis!

Reinig je huid van binnen én van buiten

Het is heel belangrijk om de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken. Het begint bij de kennis over je eigen huid. Welk huidtype heb jij? Aan de hand van jouw huidtype weet je wat jouw huid nodig heeft en kun je de juiste producten aanschaffen. Een goede reiniger, serum, dagcrème met SPF en een verzorgende nachtcrème. Een goed begin is het halve werk! Reinig je huid altijd ’s ochtends en ’s avonds. Ook is het belangrijk om jouw huid twee keer achter elkaar te reinigen om zo overtollig vet, make-up, vuil en andere resten te verwijderen. Dat is de basis! Voor het reinigen van de huid kun je bijvoorbeeld de Ultrasone Gezichtsreiniger gebruiken. Dit apparaat verwijdert talg, dode huidcellen, vermindert puistjes en verbetert de elasticiteit van de huid. Zo hoef je niet met je handen de huid te reinigen.

Vergeet ook niet je huid van binnenuit te reinigen. Dat kun je doen met voeding en aanvullende supplementen. Denk hierbij aan voldoende water drinken, groenten en fruit eten, vul het aan met vitamine C en visolie. Wist je dat je van voldoende water drinken (minimaal 2 liter per dag) een glowy huidje krijgt?

Pak jouw huidproblemen aan

Bij Zuivere Huid vind je verschillende tools die jou kunnen helpen om van jouw huidproblemen af te komen. Heb jij last van mee-eters en puistjes? Met de Vacuüm Poriën Reiniger kun je mee-eters, vuil en andere onzuiverheden eenvoudig verwijderen. Beweeg het apparaat heen en weer over je gezicht, de mee-eters worden als het ware ‘opgezogen’ door het apparaat.

Verwen je huid 2 tot 3 keer per week

Gebruik 2 tot 3 keer per week een milde scrub of exfoliant én een maskertje om jouw huid te verwennen. Je kunt een milde scrub inmasseren met de siliconen gezichtsborstel. Zo worden de producten nóg beter opgenomen door de huid. Een stralende en zuivere huid is het resultaat!

Met deze huidverzorging tips voor thuis gaat jouw huid weer stralen! Tover jouw badkamer om tot een heuse thuisspa en geniet.

>>> Bekijk meer beautytips <<<

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d