Dit zijn de leukste moeder-dochter beauty arrangementen

moeder-dochter-arrangementen-beauty-puurvangeluk.web

Wil je graag tijd doorbrengen met je moeder of dochter en daar iets gezelligs van maken? Dat snappen we, want tijd samen doorbrengen is waardevol en betekent herinneringen maken en genieten! Hoe je dit kunt doen? We kletsen je bij, want dit zijn de leukste moeder-dochter beauty arrangementen! Relax … take it easy. 

Waarom qualitytime samen zo belangrijk is

Je neemt bewust tijd om met elkaar door te brengen en volledig aanwezig te zijn in het moment. Gezellig bijkletsen, verwend worden en samen genieten, dat is zó belangrijk. Om qualitytime met elkaar door te brengen, is het belangrijk om stoorzenders, zoals telefoons, uit te schakelen en de aandacht volledig op elkaar te vestigen. Dit is hét moment om gezellig bij te kletsen, belangrijke zaken te bespreken en/of heerlijk te lachen. Met qualitytime creëer je een diepe connectie, betere communicatie en optimale verbinding. 

beauty_arrangementen_moeder_dochter-1-puurvangeluk.web

Verwend worden met een beauty arrangement

Een beauty arrangement is een aanrader als je samen qualitytime wilt spenderen en tegelijkertijd een heerlijk ontspannen gevoel wilt hebben. Je komt samen tot rust, kunt heerlijk ontspannen en komt weer opgeladen terug. Dit gun je elkaar toch? Tip: Het is een waardevol cadeau om een beauty arrangement cadeau te geven aan je dochter of je moeder. Of wat dacht je van een superleuk moederdagcadeau?

Soorten beauty arrangementen

Er zijn ontzettend veel soorten beauty arrangementen die moeders en dochters samen kunnen doen. We hebben 3 heerlijke en ontspannen ideeën voor je voor een geslaagde moeder-dochter beauty arrangement:

  1. Voet- en snoet arrangement: Geniet samen van een heerlijke gezichtsbehandeling, voetenbad, lakken van teennagels en nagels plus een handmassage.
  2. Coco Choco behandeling: Gezichtsbehandeling, glamour make-up en zachte handen en voeten. Te lekker!
  3. Sweet Sixteen moeder dochter (tiener) beauty arrangement: met heerlijke massages, voetenbadjes en andere verwenmomentjes. Ideaal om je dochter kennis te laten maken met beauty behandelingen. 

Voor welk arrangement kies jij?

Tot rust komen en genieten bij Cosmé

Cosmé beautysalon is opgericht in 1982 en gevestigd in Hapert. Hier ben je welkom om je van top tot teen te laten verwennen en om te ontspannen. Bij Cosmé maak je van een moeder-dochter beauty arrangement een fantastische beleving. Ze kunnen zelfs voor een lekkere en gezonde lunch zorgen in Lunchkamer Olijf. Dat maakt de beleving nog gezelliger en completer! Dus wil je je moeder of dochter verrassen met een fijn moment samen? Boek dan zeker een moeder-dochter beauty arrangement!

>>> Maak het compleet en boek een nachtje in een natuurhuisje in Hapert  

>>> 7 Tips om meer tijd aan jezelf te besteden 

beauty_arrangementen_moeder_dochter-puurvangeluk.webqualitytime-beauty-arrangementen-moeder-dcohter-puurvangeluk.web

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: