Dit zijn de 5 leukste kinderkamer behang trends

De kinderkamer is misschien wel een van de kamers die het vaakst onder handen wordt genomen. Kinderen komen elke keer in een andere leeftijd en daarmee ook in een andere fase. Daar komt zo nu en dan een andere stijl kinderkamer bij kijken. En met een ander behangetje kun je dit gemakkelijk oplossen, zonder dat er ingrijpende veranderingen nodig zijn. Dit zijn de 5 leukste kinderkamer behang trends. Lees en laat je inspireren! 

1. Jungle vibes

Een superleuke trend die de kinderkamer zo’n fijne vibe geeft, is de jungle trend. En het leuke is dat jungle behang perfect toe te passen is op zowel de meisjes- als jongenskamer. Het staat gaaf op een stoere jongenskamer, wanneer je kiest voor jungle behang met dieren. Maar ook voor lieve meiden die wel van een beetje stoer houden is dit erg leuk. De botanische print is een hit en blijft een heuse trend op de kinderkamer. Voor de meiden is het jungle behang met retro busje een absolute aanrader! Het geeft zo’n heerlijk tropisch vakantiegevoel. 

Tip: Combineer het jungle behang met zwart, rotan of houten meubeltjes voor een extra toffe look and feel. 

2. Stoere legerprint 

Heb je thuis een jongen die dol is op militairtje spelen? Dan maak je je kind vast heel blij met een kinderkamer met stoere legerprint. Maak een militaire basis op de kinderkamer en werk met mooie schutkleuren. Een tof legerprintje aan de wand maakt de kamer al superstoer. Combineer het met mooie robuuste meubels, zoals een lockerkast, zitzak, een stalen bed en steigerhouten details voor een extra stoere look. Wil je het helemaal origineel maken, kies dan voor het behang met naam erop. Ook geschikt voor stoere meiden natuurlijk! 

Tip: Scoor een paar toffe legerhelmen en een camouflagenet en hang ze aan de wand als extra decoratie. 

3. Paardenmeisjes opgelet 

Vliegen de woorden; manen, hoefijzer, draf en galop je om de oren? Dan hebben we een toffe blikvanger voor de kinderkamer van je meisje, namelijk behang met paarden. Dit behang is namelijk met liefde ontworpen voor echte paardenmeisjes. Hiermee maak je een statement op de kinderkamer en maakt het hart van je meisje elke keer weer een sprongetje. Deze trend is echt een musthave voor paardenliefhebbers. 

Tip: Hang een hoefijzer aan de muur, een plankje voor alle paardenboeken en spulletjes en de paardenkamer is helemaal hip and happening. 

4. Voetballuhhhh…

Nog altijd is de voetbalkamer een regelrechte hype! Voor welke voetbalclub je ook bent, dit toffe voetbalbehang is voor iedere voetbalfanaat een must op de kinderkamer. Kies je voor het behang met goal, dan kan je kind af en toe even oefenen. Wel met een zachte bal dan he! 😉 Of je nu een hele wand wilt behangen of een klein deel, het kan allemaal. Het behang paneel is namelijk ideaal om een kleine verandering met een groot verschil te maken op de kinderkamer. Personaliseer het behang met de naam van je kind om het nog origineler te maken. 

Tip: Wil je een rustige voetbalkamer? Kies er dan voor om alleen de wanden te behangen en houd de rest van de kamer rustig wat betreft keurgebruik en printjes. Of kies juist voor rustig uni-behang en werk met thema voetbal in de accessoires.

5. Racemonster in the house 

Kids in huis die gek zijn op auto’s en autorace en het liefst de hele dag met auto’s spelen? Dan mag het auto behang met uitdagende racebaan, de grote oldtimer of retro auto’s niet ontbreken op de kinderkamer. Het geeft de kinderkamer een speels uiterlijk en met de naam erbij een extra stoer tintje. 

Tip: Plak het racebaan behang op een groot houten paneel, zodat kids met de auto’s eindeloos kunnen spelen. Bevestig nog wel even wieltjes onder het houten paneel, zodat je het gemakkelijk onder het bed kunt schuiven. 

In samenwerking met Kinderbehang enzo.nl

Dit zijn de 5 leukste kinderkamer behang trends

Eén reactie op “Dit zijn de 5 leukste kinderkamer behang trends”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: