Dit zijn 3 leuke cadeauwinkels van Utrecht 

Ik ben gek op Utrecht en de te gekke winkeltjes die je daar kunt vinden. Je vindt er net weer andere items dan in je eigen woonplaats en met deze cadeauwinkels van Utrecht hoop ik je te inspireren. Twee fysieke winkels en een online shop met een prachtige missie! Lees en laat je inspireren een koop mooie cadeaus voor jezelf of voor iemand anders en geef geluk door! Dit zijn 3 leuke cadeauwinkels van Utrecht.

1. Rood & Bloem

Utrecht vind ik echt fantastisch, want de bruisende en gezellige stad met fijne terrasjes aan het water is ook een aantal hele leuke cadeauwinkels rijk, zoals Rood & Bloem. Een supertoffe hotspot en cadeauwinkel die sinds 2017 is gevestigd in het centrum van Utrecht en waar je echt niet omheen kunt, zo tof! Je wordt er gewoon naartoe gezogen, want alleen de buitenkant is al een feestje. Hier wil je zijn, struinen, ruiken, inspiratie opdoen en shoppen. Rood & Bloem is een concept van Carolien Rutgers en de naam van haar prachtige winkel verwijst naar haar prachtige rode krullen. Rood & Bloem is een Utrechtse stadstuinwinkel waar iedereen naar binnen kan wandelen voor een fijne groene plant om dat ene saai hoekje in je huis op te fleuren, om je interieur te pimpen met een aantal unieke accessoires en natuurlijk om de tofste cadeautjes te kopen en geluk door te geven. 

Creatieve brein

Deze winkel zit boordevol pareltjes, groene planten, droogbloemen, cadeaupakketten, handgemaakte producten, unieke accessoires en hele toffe en originele cadeaus. Van potterie tot botanische illustraties & prints. En van handig tuingereedschap tot unieke handgemaakte producten. Need we say more? En weet je wat zo leuk is? Carolien is creatief, bruist van de energie en de toffe ideeën, dus mocht je op zoek zijn naar inspiratie en een goed advies, dan moet je zeker bij haar zijn. Groen betekent voor haar een gevoel van thuiskomen en gezelligheid én van opladen. Ze is dan ook graag in de natuur te vinden en laat zich daar ook enorm door inspireren, dus wat je wensen of ideeën ook zijn, hier kun je samen sparren. En hoe leuk is het als je hier een mooi cadeau kunt scoren voor je geliefde, je buurvrouw, zus, moeder of wie dan ook. Van de cadeautjes maken ze namelijk ook graag een feestje. En dat is weer leuk om weg te geven en nog leuker om te krijgen. 

Rood & Bloem
Springweg 14 

3511 VP Utrecht
T: 030 – 66 28 526
M: 06 – 11 66 24 63
E: info@roodenbloem.nl

2. SchotB. 1885

Nog een fijne cadeauwinkel gevonden in hartje Utrecht, want op een van de mooiste plekjes van Utrecht, Fort Blauwkapel, vind je (sinds 1885) de militaire schotbalkenloods. In deze prachtige loods is SchotB. 1885 gevestigd. Hier ga je Utrecht made items vinden. Superleuk als cadeautje of souvenir en wat dacht je van een flesje Domwater, een Utrechts prentenboek, de Dom borrelplank en ga zo maar door. Hier ga je bijzondere cadeaus, lokale lekkernijen en prachtige kerstpakketten (in het seizoen) vinden. Naast de bekende merken en cadeaupakketten proberen ze elke keer weer nieuwe producten en merken aan het ruime en verrassende assortiment toe te voegen. Origineler dan dit wordt het niet. Je vindt hier tevens duurzame cadeaupakketten en heerlijke Utrechtse lokale borrel pakketten. Te leuk, te lekker en gaaf om te ontvangen als cadeau. 

Online shoppen

Heb je geen tijd om naar Utrecht te komen of zit je in tijdnood? Geen nood, want je kunt altijd bellen en iets moois of lekkers bestellen of gewoon relaxed online shoppen en de leukste cadeaupakketten helemaal zelf samenstellen wanneer het je uitkomt. Hoe fijn is dat? Klantvriendelijkheid en creativiteit staan bij dit toffe concept en cadeauwinkel centraal. Ze helpen je graag met de mooiste ideeën en wensen en stellen graag prachtige pakketten samen voor welke gelegenheid dan ook. Dus zoek je een tof cadeau, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Stel een mooi cadeau samen en haal het nog dezelfde dag op aan de Kapelweg 1 in Utrecht of laat het (dezelfde dag nog) bezorgen.

SchotB. 1885
Kapelweg 1
3566 MK Utrecht
T: 06 – 20 71 59 32
E: info@schotb.nl

3. Wagemakers koffie

Koffielovers opgelet! Want bij Wagemakers koffie kun je de lekkerste koffie, thee en cadeaupakketten bestellen. Het is weliswaar geen fysieke winkel, maar wel een heel tof online concept en webshop met een missie. Deze kon ik niet voorbij laten gaan, want ze verkopen heerlijke koffie voor thuis, op het werk of op school. Waar je maar wenst eigenlijk! Maar ook mooie en vooral smaakvolle cadeaupakketten ga je hier vinden met koffie, thee en chocolade. En ik kan je vertellen dat het een aanrader is!

Prachtige missie

Naast het smaakvolle concept Wagemakers koffie, heeft eigenaar Victor een prachtige missie. In 2019 bracht Victor zijn dochter naar school waar ze het enorm naar haar zin heeft. Maar helaas geldt dit niet voor iedereen. De broer van Victor maakte helaas in 2005 een einde aan zijn leven na een heftig pestverleden. Vreselijk! De combinatie van het plezier van zijn dochter en het verdriet van zijn broer bracht Victor aan het denken waardoor al snel zijn missie ontstond. Hij wil het “House of Lightwave” bouwen, het allereerste huis ter wereld om gepeste kinderen te helpen. Prachtige missie! Dus je heb je toffe ideeën om Victor te helpen met zijn missie, neem dan zeker even contact met het op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen niet anders dan dit initiatief een warm hart toedragen. 

Dit zijn 3 leuke cadeauwinkels van Utrecht die wij hebben geselecteerd. Heb jij nog toffe aanvullingen? Laat het ons weten.

Wagemakers koffie
T: 06 48747408 
E:info@wagemakerskoffie.nl
Vinkeveen/Utrecht 

>>> 3 Toffe tweedehands winkels van Utrecht

>>> Toffe overnachtingsplekken in Utrecht

>>> 7 Gezellige koffie en lunch adresjes van Utrecht

Dit zijn 3 leuke cadeauwinkels van Utrecht 

 

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: