5 Redenen om te kiezen voor ronde wanddecoratie 

Heb je het over interieurgeluk, dan heb je het zeker over ronde vormen op de wand. Ronde wanddecoratie wordt steeds populairder en maakt je interieur helemaal af. Wist je dat ronde vormen een zacht en vriendelijk karakter geven? Een topper dus om hiermee je interieur een fijne upgrade te geven. We vertellen je 5 redenen om te kiezen voor ronde wanddecoratie. 

Reden 1: Juist een keer iets anders 

We zijn snel geneigd te kiezen voor vierkante of rechthoekige wanddecoratie, maar het is juist een keer leuk om eens voor iets anders te kiezen. Met ronde wanddecoratie maak je een statement in je interieur. Het staat ook supertof op de kinderkamer, slaapkamer of werkkamer. 

 

Reden 2: Beter in balans 

Ronde vormen doorbreken rechte lijnen. Je huis, maar ook je interieur is voorzien van veel strakke en rechte lijnen. Het is daarom zinvol om je interieur aan te vullen met ronde vormen. Dit zorgt voor een mooie aanvulling en een beter contrast in rechthoekige ruimtes. Je interieur komt daardoor beter in balans. Ronde vormen zijn bovendien tijdloos en zorgen voor een aangename afwisseling in je interieur. De ronde vormen binnen het interieur worden steeds populairder, maar ook over enkele jaren is het nog steeds mooi om toe te voegen aan je interieur. 

Reden 3: Combineren van materialen en formaten 

Voor de wanddecoratie zijn ze altijd op zoek naar de mooiste materialen. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Van zwart kunststof, bedrukte platen van forex, hout, maar ook stofringen. De eigen ontwerpen van de Brabantse vriendinnen en tevens eigenaren Joyce en Sientje zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. Het leuke van dit concept is, dat je het kunt toepassen in elke interieurstijl. Van strak en modern, stoer en industrieel tot sierlijk en landelijk. Voor elke ruimte in huis is er wel een passend ontwerp te vinden. 

Tip: ben je over een poosje uitgekeken op de ronde wanddecoratie in de woonkamer? Hang het dan eens in een andere ruimte in je huis. Zo geniet je langer van de wanddecoratie en in een andere ruimte geeft het gelijk weer een compleet andere sfeer. 

Reden 4: Persoonlijke touch 

De wanddecoratie van Nuuw at Home kun je personaliseren met verschillende letters en tekens. Dit geeft jouw uitgekozen variant een extra persoonlijk tintje. Niet alleen voor de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook superleuk om de baby- en kinderkamer te voorzien van een persoonlijke touch. Dit zorgt er gelijk voor dat je je helemaal thuis voelt in de ruimte. 

Tip: gepersonaliseerde wanddecoratie geeft ook zo leuk weg als bijzonder en persoonlijk cadeautje. 

Reden 5: Meer sfeer en eenheid 

Ronde wanddecoratie is verrassend en geeft gelijk een speelse uitstraling aan je interieur. Je kunt ronde vormen ook terug laten komen in de meubels, een vloerkleed, kussens en andere accessoires. Hiermee komen ronde vormen nog meer terug in je interieur en dit zorgt voor meer eenheid in de ruimte. 

Naast een eenheid zorgt ronde wanddecoratie voor een sfeervol geheel. De strakke lijnen worden doorbroken door afgeronde hoeken en dit geeft meer sfeer en gezelligheid. Met ronde wanddecoratie vrolijk je niet alleen je muur gezellig op, je hele interieur krijgt er een sfeervolle en warme uitstraling door. Dit is toch een waardevolle toevoeging aan je interieurgeluk?

Interieurgeluk: 5 Redenen om te kiezen voor ronde wanddecoratie 

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d