2 Gezellige tweedehandswinkels van Zeeland 

tweedehands-winkels-zeeland-puurvangeluk.web

Tweedehandswinkels worden steeds populairder en dat snappen we! We willen allemaal ons steentje bijdragen aan een duurzamer bestaan. Zodra je tweedehandswinkels bezoekt, ben je om, want er zijn zo ontzettend veel unieke items te vinden. En het leuke is dat ze hebben allemaal een eigen verleden en verhaal hebben. Dat maakt tweedehands shoppen ook zo uniek. Dit keer zetten we 2 gezellige tweedehandswinkels van Zeeland op de kaart, dus lees en laat je inspireren! 

1. Nobel Kringloopwinkel Goes

Een gezellige winkel met 2600m2 vloeroppervlak gevuld met tweedehands pareltjes, dat is Nobel kringloopwarenhuis in Goes. Deze kringloopwinkel mag je gerust een warenhuis noemen. Want hier verkopen ze kleding, woonaccessoires, keukengerei, meubels, boeken, lp’s, dvd’s, verlichting, speelgoed, witgoed en nog veel meer handige en toffe items. De producten die worden afgeleverd worden gesorteerd, gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Vervolgens worden ze netjes in de winkel geëtaleerd. Het gezellige en gemoedelijke sfeertje zorgen ervoor dat je op je gemak kunt rondstruinen tussen al het moois.

En weet je wat nog een mooie aanvulling is? Nobel is een sociale onderneming met een drietal sociale doelstellingen. Eén van deze doelstellingen is armoedebestrijding. Zo werken ze sinds de oprichting al samen met stichting Compassion en sponsoren ze inmiddels al 30 kansarme kindjes in diverse landen. De maatschappelijke impact die het met zich meebrengt, maakt deze hotspot extra bijzonder.

Nobel Kringloopwinkel Goes
Van de Spiegelstraat 54
4461 LN Goes
T:
0113 – 85 34 86
E:
 info@nobelkringloopwarenhuis.nl

ftweedehandswinkels-zeeland-3-puurvangeluk.web tweedehandswinkels-zeeland-2-puurvangeluk.web tweedehandswinkels-zeeland-puurvangeluk.web

2.  Ferini Nieuwvliet

Ferini is één van leukste vintagewinkels van Zeeuws-Vlaanderen.  Deze conceptstore heeft een unieke sfeer door de creatieve inrichting, je valt van de ene verbazing in de andere. Dus woon je in Zeeland, heb je een dagje Zeeland op de planning of ga je binnenkort op vakantie naar Zeeland? Dan mag je deze hotspot zeker niet missen!

Ferini ademt vintage, antiek, brocante, hebbedingetjes, kadootjes, tweedehands boeken en zomerse tierelantijnen. Rondkijken bij Ferini is bijzonder vanwege de onverwachte plek aan een dijk vlakbij de kust en de onverwachte combinatie van leuke oude spulletjes en hedendaagse kunst. Ferini is uniek vanwege de inspiratie en positieve energie die hier hangt. De momenten vol beleving als je hier ronddwaalt zal je niet snel vergeten. Kijk niet vreemd op als Rini in de winkel zit te zingen. Hij is ook singer-songwriter en theatermaker. Vraag ook of je in z’n museumpje mag rondkijken. Een plek met tientallen oude speelgoed vrachtauto’s en hijskranen uit Engeland, Amerika en Rusland. Kruip in de galerie en gooi een munt in het ‘Apparaat dat lelijke gedachten doet verdwijnen’. Ontmoet Ferien, de mascotte die je welkom heet.

Al nieuwsgierig? Kom gezellig langs bij Ferini, één van de leukste winkels van Zeeland.

Ferini Nieuwvliet
Sint Bavodijk 31
4504 AB Nieuwvliet
T: 06-53894210 (Rini)
T: 06-30426085 (Heleen)
E: info@ferini.nu

>>> 9 Toffe tweedehandswinkels in Rotterdam 

>>> Tweedehandswinkels Amsterdam

tweedehands-winkels-1-Zeeland-puurvangeluk.web tweedehands-winkels-2-Zeeland-puurvangeluk.webtweedehands-winkels-Zeeland-puurvangeluk.web

 

 

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d