Vers, duurzaam en biologisch eten van Odin

Vers, duurzaam en biologisch eten, doe boodschappen bij Odin.nl. Odin is een coöperatie met eigen winkels, een groothandel, een bezorgdienst en ruim 150 afhaalpunten in Nederland. Daarnaast hebben zij ook een eigen imkerij én boerderij. Een heel uniek concept dus! Al sinds de oprichting van Odin, in 1983, kopen zij direct in bij boeren, tuinders, bakkers, slagers, wijnboeren, pastamakers, chocolatiers en vele andere kwaliteitsproducenten. De producten zijn daardoor vers, biologisch, duurzaam en gezond! Bij Odin is 100% van alle levensmiddelen biologisch en zelfs het liefst biodynamisch. Ook het non-food assortiment is duurzaam en heeft een keurmerk. Zit er bij jou geen winkel in de buurt? No worries, want je kunt jouw verse boodschappen online bestellen en lekker laten bezorgen. Ideaal! 

Verse producten 

Zowel op de website, als in de winkels en bij de groothandel kun je allerlei heerlijke en verse producten scoren. Lekker en vers eten maakt het leven leuk! Ze kiezen voor groenten en fruit van het seizoen, voor vlees van dieren die met respect zijn behandeld en voor producten die zijn bereid zonder genetische manipulatie. Ze snappen als geen ander dat het best lastig kan zijn om iedere avond een andere en gezonde maaltijd op tafel te krijgen. Maar daar hebben ze een perfecte oplossing voor. Op de website van Odin vind je namelijk heel veel lekkere recepten en inspiratie

Mede-eigenaar worden?

Het leuke van Odin is dat iedereen ook mede-eigenaar kan worden van de coöperatie en kan profiteren van alle ledenvoordelen. Leden voelen zich verantwoordelijk voor de wereld waarin we leven en willen hun boodschappen op een bewuste manier doen. Hierdoor is Odin al eigendom van meer dan 12.000 leden. Maar ook als je geen mede-eigenaar bent kun je bij Odin jouw boodschappen doen. Kies voor vers, duurzaam en biologisch eten! Om de samenhang tussen mens, dier, plant en bodem te versterken, wordt er gestreefd naar een gemengde bedrijfsvoering.

Geen voedselverspilling 

Duurzaamheid staat bij Odin hoog in het vaandel. Er zijn een aantal winkels die zijn aangesloten bij ‘Too Good To Go’. In Arnhem gebruiken bijvoorbeeld de restaurants de overgebleven groenten en fruit voor de pakketten. In Alkmaar gaat een deel van de overgebleven voedingsmiddelen naar dieren van het Ekodorp en er wordt eten opgehaald door Voedselbank Rivierenland. Zo word derf en verspilling voorkomen! Daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van duurzaam verpakkingsmateriaal. Als dit niet fijn klinkt!? 

Groente en fruit abonnementen 

Je kunt bij Odin ook kiezen voor groente- en fruit abonnementen. De inhoud is iedere week een verrassing, zo eet je niet alleen gezond maar ook gevarieerd. Je krijgt wekelijks gezonde en superverse groente- en fruitsoorten van het seizoen. Het is elke keer weer een feestje om al die gezonde lekkernijen in huis te krijgen. Bij verschillende Odin afhaalpunten kun je een tal vol lekkere verse producten bestellen, betalen en ophalen.

De voordelen van boodschappen doen bij Odin

  • Alle producten zijn vers, duurzaam, gezond en 100% biologisch, het liefst biodynamisch.
  • Aangesloten bij ‘Too Good To Go’.
  • Je kiest jouw producten bewust en ondersteunt duurzaamheid.
  • Iedereen kan mede-eigenaar kan worden van de coöperatie.
  • Je kunt bij Odin ook kiezen voor groente- en fruit abonnementen.
  • Bestellen en bezorgen, zo hoef je de deur niet uit voor boodschappen. 

Kortom, wil jij ook graag vers, duurzaam en biologisch eten en jouw steentje bijdragen aan een bewustere manier van leven? Niet alleen voor jezelf leven, maar voor het welzijn van ons allemaal? Scoor dan jouw verse producten bij Odin. Happy healthy shopping!

>>> Laat je inspireren door meer healthy artikelen <<<

>>> Duurzame inspiratie <<<

Vers, duurzaam en biologisch eten van Odin

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d