Natuurlijke en dierproefvrije verzorgingsproducten

Weet jij wat je op je lichaam en gezicht smeert? Er zijn zo ontzettend veel soorten verzorgingsproducten verkrijgbaar dat je door de bomen het bos niet meer ziet. De enige manier om erachter te komen wat voor jou de beste en fijnste producten zijn, is door het zelf te ervaren en te testen. Het is en blijft persoonlijk. Ben je fan van natuurlijke en dierproefvrije verzorgingsproducten, dan is dit een leuke beauty tip voor je met nog een extraatje. De natuurlijke en dierproefvrije verzorgingsproducten met abrikozenpittenolie zijn een verwennerij voor je huid. Just try! 

Natuurlijke verzorgingsproducten

Ik hoor je bijna hardop denken waarom je moet kiezen voor natuurlijke verzorgingsproducten? Je moet helemaal niets, maar het is met natuurlijke producten wel zo dat het zacht is voor je huid, waardoor je je huid op een milde wijze kunt verzorgen. Natuurlijke producten zijn soms in aanschaf iets duurder dan reguliere producten, vanwege de natuurlijke ingrediënten die worden gebruikt. De producten worden in veel gevallen geproduceerd met oog op mens en milieu. Denk daarbij aan gerecyclede verpakkingen, natuurlijke en dierproefvrije ingrediënten en strenge kwaliteitseisen. 

 

Verzorgingsproducten met abrikozenpittenolie

Ken je de verzorgingsproducten met abrikozenpittenolie al? Het is het basisingrediënt in zowel Nutri-Rich Oil als Nutri-Rich Oil EL van Nutrimetics. Door de geconcentreerde mix van abrikozenpittenolie, vitamine E, sesamolie, wortel, bijenwas, rijstzemelolie en katoenzaadolie is de Nutri-Rich Oil in staat het natuurlijke vetgehalte van de huid aan te vullen en de huid te verzachten. Abrikozenpittenolie zorgt bovendien voor een betere elasticiteit en soepelheid van de huid. Daarnaast bevat abrikozenpittenolie een hoog gehalte aan vitamine A en E dat huidveroudering tegengaat, de huid beschermt en de celvernieuwing bevordert. Belangrijke factoren voor een gladde en goed verzorgde huid.

Waar kun je abrikozenpittenolie nog meer voor gebruiken?

Abrikozenpittenolie is een olie dat van nature beschikt over veel goede eigenschappen. Daarom kun je Nutri-Rich Oil ook zo goed gebruiken:

  • als gezichtsverzorging voor een droge en vochtarme huid.
  • om je droge haarpunten te behandelen. Klein bolletje in je hand warm maken en aanbrengen in je haarpunten. Na 15 minuten intrekken goed uitwassen met shampoo. 
  • om je lippen te herstellen wanneer ze droog/schraal zijn of korstjes hebben door de zon of wind. Tevens heeft het een verzachtende werking bij koortsblaasjes. 
  • voor ruwe en droge plekjes (en eelt) op je lichaam, zoals bij je ellebogen, knieën, voeten en tenen. 
  • om wondjes en littekens zacht en soepel te houden. 
  • om je handen lekker in te smeren en zacht en soepel te houden. 
  • als nagel- en nagelriemolie wanneer ze droog zijn en je velletjes hebt bij je nagelriemen. De olie houdt het zacht en soepel. 
  • wanneer je last hebt van (zwangerschaps)striae. Het houdt de huid zacht en soepel, waardoor je nieuwe striae zo veel mogelijk beperkt.

 

Vita Nova by Nutrimetics, producten en meer 

Misschien heb je al wel eens van Vita Nova by Nutrimetics gehoord. Nutrimetics is een concept dat al 54 jaar ervaring heeft op het gebied van natuurlijke huidverzorging en dit verkoopt via workshops en in de online shop. De producten die ze verkopen zijn duurzaam in gebruik, natuurlijk en dierproefvrij. Bovendien hebben ze een probleemoplossend vermogen en bevorderen ze de verzorging en structuur van de huid. Dit gun je toch iedereen!?

Naast de producten die ze verkopen gaat hun visie nog verder. Het is namelijk hun missie om alle vrouwen ‘women empowerment’ te geven en dat is in deze tijd niet geheel onbelangrijk met al die perfecte plaatjes om ons heen. Maar dat niet alleen! Ze vinden het daarnaast belangrijk dat vrouwen hun doelen kunnen en durven bereiken, een verschil maken in hun eigen leven en dat van een ander. Daarom bieden ze de mogelijkheid om je eigen business te starten met de producten die ze verkopen. Of om gebruiker te worden van de producten, zodat je ze kunt uitproberen én waarbij je profiteert van mooie kortingen. Want iedereen verdient toch goede producten, meer zelfverzekerdheid en groei!

Natuurlijke en dierproefvrije verzorgingsproducten met abrikozenpittenolie 

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: