Bescherm je tafel met deze 4 tips!

tafel-bescherming-placemats-tafelzeil-puurvangeluk

Een tafelzeil of placemats van TafelzeilOnline.com zijn een must voor je tafel om je tafel gezellig mee op te vrolijken en aan te kleden wanneer je bijvoorbeeld samen met het gezin aan de ontbijttafel zit of wanneer je uren met vrienden wilt tafelen en genieten van lekker eten. Maar een tafelzeil of placemats zijn ook ideaal om je tafel te beschermen wanneer kinderen lekker willen freubelen en knutselen. Geniet langer van je tafel en bescherm je tafel met deze 4 tips!

1. Kies voor tafelzeil of placemats

De meeste tafelzeilen hebben een gangbare maat met een breedte van 140 cm. Maar wat als je een tafel hebt met een andere vorm en andere afmeting? Dan is een extra breed tafelkleed ideaal! Een extra breed tafelkleed (met een afmeting tot wel 180 cm breed) kan gebruikt worden voor een vierkante, ronde, rechthoekige of ovale tafel. De extra brede tafelzeilen worden geheel naar wens en op maat gemaakt voor jouw tafel.

Wil je in plaats van een tafelzeil een gedeelte van je tafel bedekken, kies dan voor placemats. Deze pak je er even snel bij, zijn ideaal in gebruik en bovendien zijn placemats hanteerbaarder voor kids dan een tafelkleed. Ze kunnen gemakkelijk de tafel beschermen met placemats wanneer ze gaan verven of knutselen.

tips-tafel-bescherming-4-tips-puurvangeluk

2. Ga je voor kleur, neutraal of kies je voor een printje?

Wil je tafelzeil of placemats voor een gezellig kinderfeestje, een uitgebreid diner of om lekker aan te kunnen freubelen en knutselen? Kies je tafelzeil of placemats geheel naar jouw wensen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment tafelzeilen en placemats. Ga je voor kleur, neutraal of kies je voor een printje? In de zomer kun je gaan voor een vrolijke kleur en een gezellig printje, maar in de winter kies je misschien meer voor warme kleuren. Of haal gewoon verschillende printjes en tintjes in huis om eens af te wisselen.

tafel-bescherming-tafelzeil-placemats-puurvangeluk

3. Uit welke materialen kun je kiezen?

Op TafelzeilOnline.com vind je het grootste en mooiste aanbod plastic (PVC) tafelzeilen. Hippe kleurige prints in een uitstekende kwaliteit. Ook voor Mexicaanse tafelzeilen ben je hier aan het juiste adres. Voor welk hip tafelzeil kies jij? Van simpel transparant tafelzeil tot Mexicaanse tafelzeilen met de meest wilde en kleurrijke dessins. Voor ieder wat wils!

De placemats zijn in diverse materialen verkrijgbaar. Wat dacht je van bijvoorbeeld plastic, kunststof en gevlochten polypropyleen? Allemaal even mooi en makkelijk te onderhouden. Je bent verzekerd van een placemat die niet alleen zijn werk goed doet, maar die ook nog eens lange tijd meegaat. Enne.. je tafel blijft ook nog eens optimaal beschermd, waardoor deze langer mee gaat.

tafelzeil-placemats-tips-tafel-bescherming-puurvangeluk

4. Hoe moet ik deze producten schoonhouden en onderhouden?

Zowel het tafelzeil als de placemats zijn gemakkelijk schoon te maken en ideaal te onderhouden. Ze zijn afwasbaar en je neemt ze eenvoudig af met een vochtige doek. Laat het tafelzeil en de placemats even opdrogen of droog het na met een droge doek. Daarna kun je het weer netjes opvouwen en in de kast leggen voor een volgende keer.

Naast het aanbod van tafelzeil en placemats biedt TafelzeilOnline.com ook een uitgebreid assortiment raamfolie. Ideaal te gebruiken op ruiten van deuren of ramen in je huis, op kantoor of in een andere ruimte. Het geeft niet alleen meer sfeer, maar biedt ook meer privacy in je huis of op kantoor. Ideaal wanneer je geen inkijk wilt hebben, een ruimte op kantoor wilt afschermen of gewoon omdat het zo gezellig staat. Je kunt zelfs kiezen om de warmte buiten te houden met zonwerend raamfolie. Ideaal voor thuis en op kantoor. De raamfolie is eveneens gemakkelijk te onderhouden met een licht vochtige doek en na te drogen met een droge doek.

Kies je voor bescherming van je tafel voor tafelzeil of placemats?

Meer huisgeluk >>>

4-tips-tafel-bescherming-tafelzeil-placemats-puurvangeluk

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d