6x Vakantiepark de Leistert ideaal met kinderen

vakantiepark-luistert-puur-genieten-puurvangeluk

Een nachtje, weekend of langer weg is altijd een goed idee! Even lekker bijkomen van alle drukte en hectiek. Je hebt alle tijd om de kinderen volop aandacht te geven en samen de mooiste herinneringen te maken. Wie wil dit nu niet? We vertellen je 6x waarom vakantiepark de Leistert ideaal is met kinderen. 

1. Je hoeft het vakantiepark niet af 

Op vakantiepark de Leistert is van alles te doen en te beleven. Dit betekent ook dat je niet direct de omgeving in hoeft om op zoek te gaan naar leuke uitstapjes, maar dit juist allemaal op het park te vinden is. Ideaal met en voor kinderen. De kids kunnen zich vermaken op het sportveld, de fietscrossbaan, aan de slag in het klushuis, midgetgolfen, spelen in de indoor speeltuin en ga zo maar door. En dat alles op het vakantiepark.  

indoor-speeltuin-leistert-puurvangeluk

2. Leuk voor jong en oud 

Er is van alles te zien en te beleven op het park. Bovendien hoef je je geen moment te vervelen. Maar ook als je even niets wilt doen, een boek wilt lezen of lekker bij de open haard wilt relaxen, is het genieten. En natuurlijk is er ook gedacht aan de kleintjes met een waterspeeltuin, een kinderbad en nog veel meer leuke dingen. Kortom, voor jong en oud een prettige beleving. 

3. Je hebt er geen kind aan

Zeker wanneer kinderen zelf willen gaan en staan waar ze maar willen, is vakantiepark de Leistert ideaal. Ze kunnen in de speeltuin om de hoek gaan spelen en vriendjes maken, de fiets pakken en het park verkennen en vergeet ook vooral de mini-disco niet. De kids hebben de tijd van hun leven, pa en ma dus ook! 

vakantiepark-leistert-genieten-puurvangeluk

4. Altijd een tropisch klimaat

In het subtropische zwemparadijs weliswaar, maar dat mag de pret niet drukken. Is het een dag slecht weer, dan zoek je toch lekker de warmte van het zwembad op. Niets is leuker dan een bommetje maken, je door de stroming mee te laten voeren en om heerlijk bij te komen in het bubbelbad. Kinderen hebben altijd plezier als er een zwembad aanwezig is! Bij mooi weer kun je heerlijk in het buitenbad zwemmen.

zwembad-luistert-vakantiepark-puurvangeluk

5. Vakantiepark de Leistert in een groene omgeving

Vakantiepark de Leistert ligt in een prachtige groene omgeving omringd door diverse natuurgebieden. De toffe accommodaties bevatten alles om er een geweldige tijd van te maken. Er even lekker tussenuit met het hele gezin en genieten van het buitenleven op de campings in Limburg. Op het park zijn fietsen en skelters te huur, waardoor je met het hele gezin op pad kunt en de groene omgeving kunt ontdekken. En na een fijne wandeling of fietstocht is het altijd weer heerlijk thuiskomen in je geboekte accommodatie. 

6. Je kunt het zo goedkoop of duur maken als je wenst

Het voordeel van vakantiepark de Leistert vind ik dat je het budget zelf kunt bepalen. Je kunt kiezen uit diverse accommodaties en tarieven. Of je nu kiest voor bijvoorbeeld een camping in de meivakantie, een safaritent, bungalow of chalet? Op dit park krijgt je altijd meteen een vakantiegevoel. Er zijn zelfs diverse extra opties die je kunt bijboeken om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Maar je hoeft dit natuurlijk allemaal niet te doen. Er is voor iedere portemonnee een aangenaam verblijf te vinden. Een verblijf op vakantiepark de Leistert is sowieso genieten geblazen!

>>> Meer travel inspiratie <<<

vakantiepark-luistert-safaritent-puurvangeluk

luistert-vakantiepark-accommodatie-puurvangeluk

leistsert-vakantiepark-groen-buiten-puurvangeluk

leistart-vakantiepark-buiten-genieten-puurvangeluk

luistert-vakantiepark-horeca-puurvangeluk
6x Waarom vakantiepark de Leistert ideaal is met kinderen

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: