3 Gezellige lunch hotspots in Meppel 

lunch-hotspots-meppel-puurvangeluk.web

Ben je gek op leuke lunch hotspots? Dan hebben we een aantal heerlijke plekjes in Meppel voor je gevonden. Hier proef je de gastvrijheid en de gezelligheid! Maar natuurlijk proef je hier ook de lekkerste en mooiste lunchgerechten die met passie en liefde zijn bereid. Wees welkom bij deze 3 gezellige lunch hotspots in Meppel!

1. Grand Café Sons & Daughters

Grand Café Sons & Daughters in Meppel is sinds 2022 geopend en echt een plek waar je een flinke dosis energie van krijgt. Waar de naam vandaan komt? “Er is één ding in het leven wat ons verbindt. We zijn allemaal een zoon of een dochter van iemand. We zijn allemaal gelijk. Wees jezelf en geniet.” Klinkt als een warm welkom! Deze bruisende hotspot geeft betekenis aan je ochtend, middag en avond. Gezelligheid, verbinding, tot rust komen en je thuis voelen staan hier centraal. Hier nuttig je graag een goede kop koffie met wat lekkers erbij, geniet je van een smaakvolle lunch of ga je gezellig met vrienden uitgebreid borrelen of dineren. En weet je wat zo leuk is? Je kunt zelf je eigen favoriete stukje vlees klaarmaken aan tafel op de hot stone. Zo bepaal je helemaal zelf je bereiding. Maar er is ook een uitgebreide dinerkaart, dus een ander lekker gerechtje is hier ook zeker te vinden.

Een uniek concept, want je kunt met een QR-code je bestelling doorgeven, handig en efficiënt! Vind je dit lastig, no worries … je kunt ook gewoon op de ouderwetse manier je bestelling doorgeven. Het is een duurzame hotspot in Meppel en ze werken zoveel mogelijk met verse streekproducten, dus dit past perfect bij de fair trade gemeente. Het is bovendien dé perfecte plek voor een spelletje, huiswerk en goede gesprekken. Een fijne duurzame hotspot die we graag aan onze favorieten willen toevoegen. Beleef het zelf! 

Grand Café Sons & Daughters
Prinsenplein 3
7941 KV Meppel
T: 0522785764 

E: info@grandcafesd.nl

toffe-lunch-hotspots-meppel-puurvangeluk.web toffe-lunch-hotspots-4-meppel-puurvangeluk.web toffe-lunch-hotspots-1-meppel-puurvangeluk.web_.jpg toffe-lunch-hotspots-2-meppel-puurvangeluk.web_.jpg toffe-lunch-hotspots-3-meppel-puurvangeluk.web_.jpg

2.  De Bakker & De Schenker

We hebben nog een tof plekje gevonden. Deze gezellige hotspot is gevestigd aan de Groenmarkt 2a in het gezellige Meppel. De Bakker & de Schenker is een sfeervol ingerichte lunch en diner locatie en beschikt over een prachtig terras. Dus zeker in de zomer is het hier met mooi weer heerlijk vertoeven. In deze gezellige setting kun je maar liefst 7 dagen van de week terecht. En ze hebben zelfs nog 2 vestigingen in Roden en Assen, dus als je een keer in de buurt bent … De lunchkaart is goed gevuld met heerlijke borrelplanken, noodle bowls, belegde broodjes en huisgemaakte soepen. Alles om er een smaakvol feestje van te maken. Dat wordt nog lastig kiezen!

Ze werken dagelijks in de keuken met natuurlijke, verse en seizoensgebonden ingrediënten en maken de lekkerste ambachtelijke lunchgerechten voor je klaar. Kant en klaar is bij De Bakker & De Schenker taboe! Heb je specifieke dieetwensen of allergieën, dan kunnen ze je precies vertellen welke ingrediënten ze hebben verwerkt in de gerechten. Kom gezellig lunchen met je vrienden, vriendinnen, moeder, opa, oma of wie dan ook! Het is namelijk altijd een goed idee om hier aan te schuiven!

De Bakker & De Schenker
Groenmarkt 2a
7941 KT Meppel
T: 0522 700 244
E:
info@debakkerendeschenker.nl

3. Pannenkoekenschip De Liberté

Wil je graag een keer lunchen op het water? Het kan gewoon, bij Pannenkoekenschip De Liberté! Bij deze unieke locatie op het water ga je de lekkerste en meest smaakvolle pannenkoeken vinden op de kaart. Maar dat niet alleen! Ze bieden ook andere gerechten aan dan alleen pannenkoeken, want niet iedere gast is gek op pannenkoeken (totdat je ze bij De Liberté geproefd hebt). Voor de kids hebben ze keuze uit diverse lekkere pannenkoeken en voor de visliefhebbers is er verse vis van de dag met passende garnituur en saus. De okonomiyaki op dit moment is een grote hit, dit is een hartige pannenkoek met een Japanse twist. Bijzonder lekker! En ze serveren al sinds de opening in 2019 kleurrijke vegetarische groente pannenkoeken op natuurlijke basis en van seizoensgebonden groenten gemaakt. Zelfs met diverse toppings. Eigenlijk is er voor iedere foodlover wel iets lekkers te vinden op de kaart.

Ze maken bij De Liberté zo veel mogelijk gebruik van lokale leveranciers en duurzame en gezonde ingrediënten. Ze halen de koffie bij de lokale koffiebrander, bij Molen de Weert kopen ze het meel, kaasboetiek de Waag zorgt voor de lekkerste kaas en de Vreugdehoeve voor biologisch schapenmelk ijs! Dit klinkt toch fantastisch lekker!? Mede daarom zijn alle gerechten van de kaart uniek, ambachtelijk en van hoge kwaliteit! De gerechten zijn goed doordacht wat betreft samenstelling van smaakelementen, voor zowel onze pannenkoeken als de à la carte gerechten! Pannenkoekenschip De Liberté is meer dan alleen een pannenkoekenrestaurant! Stap aan boord en ervaar de unieke ervaring. 

Pannenkoekenschip De Liberté
Stoombootkade 12 Meppel
T: 0522 – 240000
E: info@deliberte.nl 

>>> Dagje Giethoorn op de planning? Check deze 5 leuke hotspots 

>>> Meer gezellige food hotspots 

Liberté-lunch-hotspot-Meppel-puurvangeluk.webLiberté-lunch-hotspot-Meppel-1-puurvangeluk.webLiberté-lunch-hotspot-Meppel-4-puurvangeluk.web

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: