Kids, Lifestyle, Musthaves

Zomerzoen en Kus Terug

We hebben weer een pareltje van een webshop gespot. Twee pareltjes zelfs! Zomerzoen en Kus Terug. Beide shops zijn van dezelfde eigenaar en wat zijn de shops leuk! Voor een uniek cadeautje, mooie muurstickers, originele meubels, leuke accessoires voor de kinderkamer of gewoon voor je eigen interieur. Neem snel een kijkje, de webshops zitten boordevol verrassingen!

keuken_liv

Zomerzoen Homestyle 

Let’s meet Zomerzoen! Een geweldige online en offline shop die speelhuisjes, kinderbedden en woonaccessoires verkoopt. Een shop waar je hebberig van wordt. Originele en super gave items passeren de revue. Of je nou op zoek bent naar een leuk cadeautje, complete kinderkamer of accessoires voor de babykamer… Zomerzoen heeft het! Zomerzoen is altijd volop in beweging en op zoek naar de mooiste items. Niet alleen om de geweldige producten staat Zomerzoen bekend, ook voor complete metamorfoses zijn ze te porren. Ze hebben bijvoorbeeld complete kinderboerderijen op vakantieparken Hof van Saksen gestyled. Maar dat is nog niet alles… ze leveren zelfs hun meubels aan hotels in Dubai! Té gek toch!? Zomerzoen goes international.

zomerzoen-toffe-taarjtes-bed-roze-meisje-milheeze-gouda_1

Kus Terug naamsieraden en meer 

Voor de mooiste naamsieraden ben je bij Kus Terug aan het juiste adres. Prachtige en unieke handgemaakte sieraden voor jong en oud. Kies een tekst die je gegraveerd wil hebben op het sieraad en je hebt een sieraad voor het leven! Bijzonder om cadeau te geven, nog mooier om te krijgen. Kus Terug heeft niet alleen sieraden in de shop. Ook speelgoed, schoentjes en accessoires zijn er te vinden. Originele items die je niet mag missen.

zomerzoen_letterbanner

ballerina

zilveren-jasseron-met-2-graveerbedels

Geef een reactie