Kids, Lifestyle, uittips

Zomervakantie uittips

Yesss … het is zomervakantie! Super lekker, de kinderen waren er hier giga aan toe. Even “Niks moet, niksen mag” en genieten van alles waar we zin in hebben. Zes weken … het is best lang. Heerlijk natuurlijk en mij hoor je niet klagen hoor! Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik de nodige zomerse uitjes op mijn lijstje heb staan om de vrede in huis te bewaren. Zes weken 24/7 thuis met je kids wordt volgens mij voor niemand relaxed als de planning blanco blijft. Spelletjes spelen en knutselen is heerlijk maar een onderbreking van de dag is ook super fijn (lees broodnodig). Voor de kids maar ook voor de papa’s en mama’s! Hierbij heb ik een aantal leuke en zelfs een aantal gratis uittips geselecteerd voor een vakantie om nooit te vergeten! Dus hoppa … in de relax modus, geniet van je kroost en wat de dag je brengt!

Happy Holiday!!!

Kaarsenmakerij-t-smallert-emst1-785x522

Zomervakantie uittips

♣ Maak lekkere hapjes en drankjes, ga lekker picknicken en hutten bouwen in het bos of spelen in het park.

♣ Pluk samen met de kinderen voor € 2,50 een tas vol verse groente in de Valk Vers pluktuin.

♣ Speuren in het bos naar kabouters op het Kabouterpad. Voor € 5,- per kind mag je deelnemen aan de toch, krijg je wat te drinken, wat lekkers en een verrassing!

kabouterpad-2

♣ Neem een kijkje bij de Kinderboerderij de Maten of Kinderboerderij Laag Buurlo, entree is gratis, het is kleinschalig en lekker overzichtelijk.

♣ Wil je een hele dag vermaak dan kan je bij Kinderparadijs Malkenschoten terecht. Entree is € 6,90 p.p. (kinderen tot 2 jaar gratis).

♣ Ga lekker een dagje naar het strand, meertje of recreatieplas. Zelfs als het wat minder mooi weer is kunnen kinderen zich daar uren vermaken met een emmertje en schepje.

♣ Bij gezinspark ’t Smallert heb je voor € 6,- p.p. toegang tot het speelpark en krijg je een rondleiding in de forellenkwekerij. Voor € 5,- p.p. heb je toegang tot de kaarsenmakerij incl. het maken van 2 kaarsen of 1 vlechtkaars.

♣ Lekker klimmen en klauteren in Speeltuin de Zoemer, gratis entree en uren vermaak.

♣ Ga gezellig een ijsje eten en spelen bij Speelboerderij De Drentse Koe, zelfs bij slecht weer kan je spelen in de speelschuur. Entree voor kinderen van 1 t/m 3 jaar is € 5,-, voor kinderen 4 t/m 16 jaar € 7,50 en volwassenen € 3,50.

♣ Ezeltjes kijken en spelen op Speelboerderij de Koperen Ezel. Entree is gratis, wil je een ritje maken met een ezel reserveer dan even.

♣ Ijsjes eten en spelen bij ijsboerderij De Horst, gratis entree.

♣ Boekjes uitzoeken en spelen bij CODA Junior Apeldoorn.

♣ Kijk voor andere leuke uitjes bij jou in de buurt op Kidsproof.nl 

Fijne zonnige vakantie gewenst! Geniet!!

beach-1362944_960_720

kabouter

thumb_620x349_168245

Geef een reactie