Geplaatst in Kids, Kidsproof, Lifestyle, travel

Zomervakantie in Oostenrijk, kidsproof en super genieten

Vakantie met kinderen is altijd een hele onderneming. De voorbereidingen zorgen voor de nodige planning en organisatie. Maar…. als het dan eenmaal zover is dan is het genieten geblazen. Wij zijn afgelopen jaren naar Oostenrijk geweest met de kinderen. Het was fantastisch! Vakantie in Oostenrijk is zowel in de zomer als in de winter een absolute hit, kidsproof en super genieten!

Oostenrijk… wat ben je mooi

Wat een heerlijk land, lekker relaxed, gemoedelijk en vooral beeldschoon! De mensen zijn uiterst vriendelijk, het landschap is adembenemend en het eten verrukkelijk! Oostenrijk is een land waar je tot rust komt, even helemaal weg bent van alle drukte en beslommeringen en waar genieten centraal staat. Koeien lopen over de weg voor je auto langs, heerlijk tafereeltje. Het woord ‘stress’ komt niet voor in het Oostenrijkse leven. Je mag gewoon wachten totdat de koeien de berm weer in lopen en ondertussen kijk je lekker om je heen. Als dat geen genieten is…

Oostenrijk is kidsproof en genieten

Koeien grazen op de bergen, vlinders fladderen rond, kabbelende beekjes glinsteren in de zon. Oostenrijk is super kindvriendelijk, het is dé perfecte plek voor kinderen, ze kunnen hun fantasie en energie lekker kwijt in de prachtige natuur. Er zijn diverse leuke kinderparken, mooie watervallen, verscholen boerderijen in de bergen en nog veel meer. Zwemmen in het kraakheldere meer tussen de bergen, waterfietsen, snorkelen… je kunt je hart ophalen, je raakt gewoon niet uitgekeken in dit prachtige land!

Oostenrijk houdt van iedereen

Oostenrijk is de ideale plek voor wandelaars maar ook voor avonturiers en mensen die graag de rust willen opzoeken. Voor iedereen die wil genieten, onthaasten en mooie herinneringen wil maken! Karinthië heeft ’s zomers de meeste zonuren van heel Oostenrijk. Vandaar dat deze regio steeds populairder wordt bij vakantiegangers. Oostenrijk houdt van iedereen, van jong en oud! Er is ontzettend veel vertier en dat zorgt voor de nodige plezier.

oostenrijk-vakantie-kidsproof-tips-puurvangeluk

Zomervakantie in Oostenrijk

Twee jaar geleden zaten wij in Karinthië, Familiehotel Berghof. Een gezellig hotel dat gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Er zijn tal aan faciliteiten, ook voor kinderen. Er zijn twee plekken om binnen te spelen, er is buiten een speelplek, er zijn sauna- en wellnessfaciliteiten, fitnessruimte, restaurant en bar, kegelbaan en er is een binnen- en buitenzwembad op 40 meter afstand van het hotel waar je gratis gebruik van mag maken. In de omgeving is enorm veel te zien en te doen. Maar je kunt ook heerlijk op een camping in Oostenrijk vertoeven.

Vorig jaar zaten wij in de omgeving Salzburgerland. Ook een prachtige groene omgeving met veel leuke bezienswaardigheden in de buurt. De hotels zijn super en het eten is heerlijk. Oostenrijk is het hele jaar door prachtig en er is altijd ontzettend veel te beleven! En je kunt voor een schappelijke prijs een week lang genieten samen met je gezin. Puur genieten, als dat geen reisgeluk is!

Lees meer travel inspiratie <<<

zomervakantie-oostenrijk-kids-genieten-puurvangeluk
oostenrijk-vakantie-zomer-puurvangeluk
vakantie-oosterrijk-kidsproof-puurvangeluk
kidsproof-vakantie-oostenrijk-puurvangeluk
Zomervakantie in Oostenrijk, kidsproof en super genieten.

Geef een reactie