Welkom

Welkom! Mijn naam is Danielle van de Vlag en ik mag mij trotse eigenaar van het online lifestyle magazine “Puur van Geluk” noemen. Leuk dat je een kijkje komt nemen! Voordat deze site tot stand is gekomen, is er het een en ander aan vooraf gegaan. Een zoektocht naar wie ben ik, wat ik wil en vooral … waar word ik gelukkig van?

Het belangrijkste wat er is … je “Gelukkig” voelen in wie je bent en wat je doet. Dit gevoel is helaas niet te koop, enkel te bereiden met “Pure” ingrediënten die je toevoegt aan je eigenwaarde en wat je te bieden hebt. Een zoektocht waar (als je er voor openstaat) verrassende elementen uit voort komen. Contacten, vriendschappen, opdrachten en vooral jezelf mogen zijn. 

De geluksmomenten zitten voor mij vooral in de kleine dingen! Een heerlijke kop koffie onder het schrijven bijvoorbeeld, wat mijn grootste hobby en passie is. Het geeft mij een “Puur van Geluk” moment! Maar ook een fijne lunch hotspot en op ontdekking gaan behoren tot de geluksmomenten. 

Naast mijn online lifestyle magazine ben ik werkzaam als freelance content creator, blogger, journalist en webredacteur. Wat ooit begon als inspiratiebron is uitgegroeid tot hobby en mijn werk … “Puur van Geluk”. Ik hoop dat je de nodige inspiratie uit mijn online lifestyle magazine haalt en geniet van de kleine dingen! 

Liefs Daan ♥

unnamed-82