Welkom

Welkom! Mijn naam is Danielle van de Vlag en ik mag mij trotse eigenaar van dit Online Lifestyle Magazine “Puur van Geluk” noemen. Leuk dat je een kijkje komt nemen! Voordat deze site tot stand is gekomen is er het een en ander aan vooraf gegaan. Een zoektocht naar wie ben ik, wat ik wil en vooral … waar word ik gelukkig van?

Dat is het belangrijkste wat er is … je “Gelukkig” voelen in wie je bent en wat je doet. Dit gevoel is helaas niet te koop, enkel te bereiden met “Pure” ingrediënten die je toevoegt aan je eigenwaarde en wat je te bieden hebt. Een zoektocht waar (als je er voor open staat) verrassende elementen uit voort komen. Contacten, vriendschappen, opdrachten en vooral jezelf mogen zijn. Alles omvattend is mede door mijn zoektocht “Puur van Geluk” ontstaan.

De geluksmomenten zitten voor mij vooral in de kleine dingen! Een heerlijke kop koffie onder het schrijven, wat mijn grootste hobby en passie is, geeft mij een “Puur van Geluk” moment!

Naast mijn Online Lifestyle Magazine ben ik werkzaam als freelance tekstschrijver, blogger, influencer, journalist en webredacteur. Mijn passie voor schrijven is geboren uit een moment van puur geluk, doordat ik de juiste personen op het juiste moment mocht ontmoeten. Wat ooit begon als een inspiratiebron is vertaald naar een hobby en uitgegroeid tot mijn werk … “Puur van Geluk”.

Liefs Daan

daniellevandevlag-puurvangeluk

 

Advertenties