Lifestyle

Welkom en geniet mee!

Welkom op mijn Online Magazine! Mijn naam is Danielle van de Vlag en ik mag mij trotse eigenaar van mijn nieuwe site “Puur van Geluk” noemen. Leuk dat je een kijkje komt nemen! Voordat deze site tot stand is gekomen is er het een en ander aan vooraf gegaan. Een zoektocht naar wie ben ik, wat ik wil en vooral … waar word ik gelukkig van! Dat is het belangrijkste wat er is … je “Gelukkig” voelen in wie je bent en wat je doet. Dit gevoel is helaas niet te koop, enkel zelf te bereiden met “Pure” ingrediënten die je zelf toevoegt aan de waarde van wie jij bent of wat je te bieden hebt. Een zoektocht waar (als je er voor open staat) verrassende en mooie dingen uit voort komen. Contacten, vriendschappen, opdrachten en vooral jezelf mogen zijn. Alles omvattend is mede door mijn zoektocht “Puur van Geluk” ontstaan. De geluksmomenten zitten vooral in de kleine dingen voor mij! Een heerlijke kop koffie onder het schrijven, wat mijn grootste hobby en passie is, geeft mij een “Puur van Geluk” moment! Mijn passie voor schrijven is geboren uit een moment van puur geluk, doordat ik de juiste personen op het juiste moment mocht ontmoeten. Je gaat op deze blog van alles vinden op het gebied van Kinderen, Fashion, Beauty en Lifestyle! Een online magazine die inspireert, herkenning geeft en je vooral een moment van Puur Geluk bezorgt. Wat ooit voor mij begon als een inspiratiebron is vertaald naar een hobby en uitgegroeid tot mijn werk … “Puur van Geluk!”

Veel leesplezier!

Liefs Daan

danielle

Geef een reactie