Geplaatst in Beauty, Lifestyle

Weleda Colour Lip Balm

Enige tijd geleden had ik een Weleda Colour Lip Balm gewonnen. Erg leuk, ik ben gek op cadeautjes. Altijd feest als de postbode weer is geweest! Ik kreeg verschillende reacties of ik mijn ervaring over de Lip Balm wil delen. Natuurlijk wil ik dat! Ik zal dus eerlijk mijn oordeel geven.

Voedende Lip Balm

De Colour Lip Balm van Weleda bevat een fijne substantie met een subtiele kleur en glans. Geen plakkerige massa waar vervolgens je lippen meer en meer van uitdrogen, maar het is juist een verzorgende balsem die tegelijkertijd een mooi subtiel kleurtje geeft. Ik ben gek op lippenbalsem en lipgloss en de Colour Lip Balm zit daar eigenlijk precies tussenin.

Drie verschillende kleurtjes

De Lip Balms zijn gemaakt van plantaardige oliën en zonnebloempittenwas, deze ingrediënten hebben een voedend en beschermend effect. Het kleurtje wat aan de Lip Balm is toegevoegd is afkomstig van minerale pigmenten. De Colour Lip Balm in verkrijgbaar in drie kleurtje, Nude, Rose en Berry Red. Ik heb de kleur Rose en ben daar super blij mee, sterker nog… ik ben bijna weer toe aan een nieuwe. Dan neem ik een ander kleurtje, voor de verandering.

Prijs/kwaliteitverhouding

Wat betreft de prijs in verhouding met de kwaliteit ben ik dik tevreden. Normaal kost de Weleda Lip Balm € 6,99 wat ik al een prima prijs vind moet ik zeggen voor een Lip Balm die je tegelijkertijd kunt gebruiken als glossy. Je shopt de Weleda Colour Lip Balm nu extra voordelig! Je moet het eigenlijk zelf ervaren, het is en blijft persoonlijk natuurlijk, maar voor deze prijs is dat heel goed te doen. De kwaliteit is tevens dikke prima. De substantie is romig en vooral niet plakkerig!

Conclusie Weleda Colour Lip Balm

Uiteraard houd ik van een eerlijk oordeel waar lezers ook daadwerkelijk iets aan hebben. Ik zet de voor- en nadelen van de Weleda Colour Lip Balm voor je op een rijtje.

weleda-lipbalm-puurvangeluk

Voordelen;

 • 100% natuurlijk en vegan
 • Niet plakkerig
 • Bevat een mooi subtiel kleurtje
 • Hoeft geen ander product te gebruiken, perfecte vervanging voor je lipgloss.
 • Verkrijgbaar in 3 mooie kleurtjes
 • Fijne om aan te brengen
 • Zuinig in gebruik
 • Het heeft een zachte geur van vanille en rozen
 • Bevat natuurlijke ingrediënten, bio sheabutter en bio jojobaolie

Nadelen; 

 • Klein tubetje 10ml
 • Kleurt iets lichter op dan op het plaatje staat
 • Hij mag feller van kleur wat mij betreft

Meer Beauty inspiratie >>> 

lipbalm-weleda-puurvangeluk

Geef een reactie