weekendje-weg-vakantie-vieren-Veluws-boerderijtje-puurvangeluk
hotspot, Kids, Lifestyle, review, travel, uittips

Weekendje weg bij Boerderijtje op de Veluwe

Wil je een weekendje weg of vakantie vieren op de Veluwe? Bij Boerderijtje op de Veluwe staat genieten in alle rust centraal. Bij het Speulderbos, pal aan de Ermelosche heide, staat dit gave rietgedekte Veluws boerderijtje. Weekendje weg bij Boerderijtje op de Veluwe? Wees welkom en geniet!

Instant genieten bij het Boerderijtje

Het Boerderijtje is een luxe vakantiehuis, omgeven door een prachtige, groene en besloten tuin. Echt een heerlijke rustige plek om te genieten van privacy, mooie wandelingen te maken door het bos of op de uitgestrekte heide en om samen mooie herinneringen te maken. Of je nu een weekendje weg vertoeft in het Boerderijtje of je hele vakantie hier wilt blijven, het is hier instant genieten! Je mag de auto parkeren en laten staan bij het boerderijtje, ideaal voor het in- en uitladen van bagage en boodschappen. Je kunt heerlijk zitten op de loungebanken in de tuin, luisteren naar de fluitende vogeltjes en ’s avonds sluit je de dag af met een lekker wijntje onder de veranda of binnen bij de openhaard. Mooier dan dit wordt het niet!

Het Boerderijtje is voorzien van alle comfort en luxe. Het heeft totaal 3 slaapkamers waarvan een royale bedstee. Kinderen vinden dit supergezellig! Het Boerderijtje is compleet met een badkamer, luxe keuken en ruime living. Het is tevens sfeervol ingericht, het ontbreekt je hier echt aan niets.

veluws-boerderijtje-vakantie-weekendje-weg-puurvangeluk
weekendje-weg-vakantie-Veluws-boerderijtje-puurvangeluk
veluws-boerderijtje-park-heivlinder-puurvangeluk

Gelegen op Bospark De Heivlinder

Bospark De Heivlinder is een rustig en groen natuurpark. Je vindt hier bijvoorbeeld geen zwembad, animatie, winkeltjes, etc. Wel is er een kleine paardenmanege (je mag zelfs je eigen paard meenemen) en een kinderspeelplaats. Maar het is juist voor kinderen ook af en toe goed om zichzelf te vermaken met takjes, dennenappels, steentjes en de rest van de natuurschatten die voor het oprapen liggen. Er lopen onwijs veel konijntjes op het park, ze kunnen elke dag de paardjes bezoeken en lekker spelen in de tuin. Meer hebben ze niet nodig!

Ga op ontdekking in de omgeving

Wil je er toch even uit om de omgeving te verkennen? Er is genoeg te zien en te bleven in de omgeving. Wat dacht je van de Ermelose heide, het prachtige Speulderbos, Strand Horst is in de buurt, de Apenheul, Dolfinarium, het mooie plaatsje Harderwijk en vergeet ook het Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen met thema ‘Reis om de Wereld’ niet! Supergaaf en inspirerend om te zien, voor jong en oud. Kortom, je hoeft je hier in de omgeving geen dag te vervelen. Heerlijk een terrasje pakken in Ermelo, luieren aan het strand of gezellig winkelen in Harderwijk. Geniet van de rust en de natuur op het park en zoek vertier op buiten het park. Weekendje weg of vakantie vieren bij Boerderijtje op de Veluwe, dat betekent puur genieten voor iedereen!

Meer Travel inspiratie <<<

weekendje-weg-vakantie-vieren-Veluws-boerderijtje-puurvangeluk
Weekendje weg of vakantie vieren bij Boerderijtje op de Veluwe.
veluws-boerderijtje-strand-harderwijk-puurvangeluk

Strand Harderwijk

veluws-zandsculpturen-festijn-puurvangeluk
zandsculpturen-festijn-puurvangeluk
zandsculpturen-graderen-puurvangeluk

Veluws Zandsculpturen Festijn in Garderen

Geef een reactie