Geplaatst in Beauty, Beauty tips, Health, Healthy tips

Wat doet Wellness met je?

Het is heerlijk om jezelf een dagje te verwennen met pure Wellness. Lekker zwemmen, bubbelen in het bubbelbad en natuurlijk mag een ontspannende massage ook niet ontbreken. Gun het jezelf! Je wordt er blij van, voelt je als herboren en kunt de hele wereld weer aan. Het is tijd om te relaxen! Waarom is relaxen zo goed en wat doet Wellness met je?

Wellness heeft een positieve werking 

Het is vaak een drempeltje, jezelf rust gunnen. Niks moet, niksen mag! Van relaxen wordt niet alleen jij blij maar ook je omgeving. Waarom? Je wordt relaxter, kan de boel goed relativeren en nog belangrijker… je kan alles beter aan. Wellness heeft een positieve werking op je lichaam en geest. Het zorgt voor mentale en fysieke ontspanning en is tevens een sociale activiteit. Gezellig met een vriendin, zus of buurvrouw. Genieten van ontspanning en gezelligheid. Just relax!

Wat doet een dagje sauna met je?

Het is bewezen dat een dagje sauna goed voor je is. Lichaam en geest varen er wel bij. Maar wat doet een dagje sauna met je?

  • Het zorgt voor een betere doorbloeding
  • Geeft totale ontspanning, lichamelijk en geestelijk
  • Zorgt voor een betere weerstand
  • Verlicht pijnlijke spieren
  • Je verliest afvalstoffen door het zweten
  • Haalt je even uit de hectiek van de dag
  • Is gewoon gezellig en genieten
shield-870245_960_720

Zonnen onder de zonnebank

Het is heerlijk om de warmte op je lichaam te voelen en nog een lekker kleurtje krijgen ook. Het werkt ontspannen en je spieren worden er blij van. Heb je een drukke periode en last van je spieren dan doet warmte goed. Maar pas goed op en doe het niet te vaak! Zorg dat je goed voorbereid bent en smeer je vooral goed in met een zonnebankcrème. Het zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt en je langer plezier hebt van je bruine tintje.

Wellness in je eigen huis 

Hoe fijn is het als je de deur niet uit hoeft om te genieten van wellness? Gewoon in je eigen huis. Een infraroodsauna, jacuzzi, zwembad of stoomcabine in huis wil toch iedereen!? Klinkt als luxe en uiteraard niet voor iedereen weggelegd. Er komt tevens het nodige onderhoud bij kijken. De sauna’s moeten goed schoongemaakt worden en het zwembad moet gereinigd worden met chloortabletten. En zeg nou zelf… een dagje Wellness opzoeken is natuurlijk ook meer dan genieten!

Geniet van een dagje wellness, thuis of op locatie! Gun het jezelf! 

>>> Meer Beauty inspiratie <<<

coconut-oil-on-wooden-spoon-2090575_960_720
sauna-1405973_960_720
mental-health-2019924_960_720

Geef een reactie