Kids, Lifestyle, travel, uittips

Uittip voor het hele gezin; het Aardhuis

Een dagje weg is altijd heerlijk en gezellig. Een momentje samen, op en top genieten! Volwassenen en vooral ook kinderen zijn gek op dieren. Breng eens een bezoekje aan het Aardhuis in Hoog Soeren. Kinderen vinden het fantastisch! Museum, wildpark, maar ook aandacht voor tentoonstellingen, exposities en tal van andere activiteiten. Uittip voor het hele gezin!

Roofvogelshow bekijken 

Adembenemend mooi. Roofvogels zijn bijzondere dieren, slim vooral! Bekijk een roofvogelshow in het park van het Aardhuis. Je weet niet wat je ziet! Er worden diverse roofvogel-demonstraties gehouden in het park die je niet mag missen. Er is uitgebreid de tijd om de vogels te bekijken voordat de show begint. Dat alleen al is een leuke activiteit. Daarna gaat de show beginnen en wordt het publiek gevraagd mee te helpen. Zelfs de kinderen mogen helpen. Super leuk! Bekijk de data van de shows.

unnamed-71

unnamed-70

Wandelen, herten spotten en wilde zwijnen voeren 

Wil je na de show nog even lekker aan de wandel, dat kan in het park. Onderweg kom je herten en wilde zwijnen tegen. In het voorjaar zie je veel kleine dieren die net geboren zijn. Super leuk. Je kan voer kopen in de shop en de wilde zwijnen en hun jongen voeren. Neem een picknickmand met lekkers mee en wandel de tocht van een uur door het prachtige natuurgebied en laat je onderweg verrassen.

unnamed-69

Koffiecorner, cadeaushop en tentoonstellingen 

In de hal van het Aardhuis is een koffiecorner en cadeaushop. In de koffiecorner kun je genieten van een lekker versgezet kopje koffie of thee, eventueel met een kleine versnapering erbij. Voor de kids is er frisdrank, lekkers en diverse soorten ijs verkrijgbaar. Voor leuke en originele cadeautjes kun je hier ook terecht. Boven de koffiecorner is een tentoonstelling te zien en voor de kids is er van alles te beleven en te doen. Geniet van de natuur, het Aardhuis en elkaar!

unnamed-72

Geef een reactie