Geplaatst in inspiratie, Kidsproof, Lifestyle, travel, uittips

Top 5 weekendjes weg met kinderen

Een weekendje weg met kinderen is een leuke belevenis en betekent samen genieten. Die blije gezichtjes vergeet je nooit meer! Er zijn ontzettend veel leuke adresjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Of je nou in Nederland, België of Duitsland vertoeft? Er zijn zoveel mooie plekjes op aarde die je niet mag missen. Ga op ontdekkingstocht met deze top 5 weekendjes weg met kinderen en maak samen de mooiste herinneringen!

Weekendje weg aan de Nederlandse kust

Kinderen zijn gek op water en dan met name de zee. Snorkel op, flippers aan en gaan! Zijn het geen waterratjes? Wedden dat een emmertje en schepje ook voor het nodige strandplezier zorgt. Schelpen zoeken, lekker luieren en samen genieten van de kustlijn, meer heb je toch niet nodig voor een heerlijk weekendje weg met kinderen? Verblijf in een mooie beach cottage, een bungalow of stacaravan. Een weekendje weg met kinderen aan de Nederlandse kust is altijd een goed idee!

5tips-weekendjeweg-puurvangeluk

Overnachten in een houten iglo

Overnachten in een houten iglo is supergaaf! Zeker als het hartje winter is en er een dik pak sneeuw ligt natuurlijk. Maar ook in de zomer is het bijzonder genieten om hier te verblijven. Houden jullie van natuur en gezelligheid? Dan is overnachten in een iglo een absolute must voor jou en je gezin. Kinderen vinden het een fantastische belevenis. Deze houten iglo staat op Vakantiepark Delftse Hout in Delft en is omringd door de prachtige natuur en op het park is veel te beleven voor kinderen. Een weekend is gewoon veel te kort!

Weekendje Belgische Ardennen

Even helemaal weg en toch dichtbij, een weekendje Belgische Ardennen is voor echte avonturiers en levensgenieters. Wandelen in de natuur, zwemmen in prachtige meren en genieten vanaf de mooie beboste heuvels. Huur een fiets of mountainbike en ga op ontdekking! Actieve gezinnen worden hier instant blij van. Maak onderweg mooie foto’s van de leukste hotspots in de pittoreske dorpjes. Genieten geblazen!

Zomer en winter genieten in Sauerland

Of je nou in de winter de bergen af wilt skiën of in de zomer wilt genieten van de prachtige natuur? Een weekendje Sauerland is altijd een goed idee, zeker met kinderen. Duitsland is gemütlich, schoon en zeer verrassend. Je hoeft niet eens ver voor te rijden om in een compleet andere wereld te verblijven. Deze omgeving is adembenemend mooi en zeker de moeite waard voor een weekendje weg met kinderen. De vakantieparken in Saurland zijn voorzien van mooie bungalows en er is bovendien genoeg te beleven voor kinderen. Jodelahiti …

tips-weekendjeweg-kinderen-puurvangeluk

Sprookjesachtig verblijf

Kinderen en attractieparken, die combinatie is altijd top! Kinderen vinden het superleuk om een dagje naar een pretpark te gaan, maar het euvel is vaak dat je een groot park niet in één dag kunt bezichtigen. Ze willen niet naar huis, want ze zijn nog lang niet klaar! Hoe handig is het wanneer je een nachtje op het attractiepark verblijft zodat je de volgende dag gewoon weer opnieuw kunt genieten van alle attracties op het park? Vakantiepark Efteling Bosrijk is zo’n park waar je sprookjesachtig kunt verblijven tussen de achtbaanritjes en parkshows door. Kinderen blij, papa en mama ook blij!

>>> Meer weekendjes weg <<<

 

Meer toffe Travel inspiratie <<<

weekendweg-kinderen-puurvangeluk-tips

Geef een reactie