Geplaatst in Food hotspots, Food tips

Top 5 leukste hotspots om te lunchen

Ken je dat? Je bent een dagje aan het winkelen in een andere stad, het is ‘one o’clock’ en je bent toe aan een lekkere lunch. Maar waar is het nou gezellig en bovenal lekker? Met mijn top 5 leukste hotspots om te lunchen gaat het helemaal goed komen. Enjoy!

Lunch spots all over the place

1. Het stadscafé Apeldoorn
The place to be in Apeldoorn! Lunch, diner, koffie met taart of een borrel? Het kan hier allemaal. Een gezellige plek met lekkere gerechten. De high cocktail en de high tea zijn hier ook een vette aanrader! Waar te vinden? Nieuwstraat 295 Apeldoorn.

stadscafe-apeldoorn-hotspot-puurvangeluk

2. SEM sla en meer Amersfoort 
Voor de health freaks is dit heaven on earth! Gezond, maar bovenal erg lekker. Alle salades bestaan uit biologische en verse ingrediënten. SEM maakt salades en sappen voor je klaar om direct op te eten en drinken of om lekker mee te nemen. Zelfs bezorgen is mogelijk! It’s never to late to eat healthy. Waar te vinden? Kortegracht 6 Amersfoort.

SEM-lunch-hostpot-puurvangeluk

3. Teds Utrecht 
Bijzonder lekker. Ik ben zelf een interieurfreak dus ik let vaak op de inrichting. Geen oubollig interieur, maar super hip! Dé place to be voor bloggers. Laptop op tafel, bakje koffie en een heerlijke club sandwich erbij. Werken op een maandag is ineens een gift. Waar te vinden? Lichte Gaard 8 Utrecht.

hotspot-lunch-teds-puurvangeluk

4. Loetje Amsterdam Centraal
De perfecte plek om iets te nuttigen voordat je Amsterdam in gaat, of voordat je aan je treinreis terug begint. Loetje ligt aan het water. Zowel op het buitenterras als binnen kijk je op de levendige Prins Hendrikkade. De hele dag varen hier rondvaartboten en sloepjes voorbij. Lekker zitten en loeren zoals mijn moeder altijd zegt. Waar te vinden? Stationsplein 10 in Amsterdam.

lunchspots-puurvangeluk

5. Hemels Arnhem
In de zevende hemel bij Hemels. Must go voor de zoetekauw maar ook voor de hartigekauwers! Taartjes, muffins of pancake’s! Nee? Liever kaasstengels, hartige broodjes of quiche? Het is er allemaal. Een dagelijks wisselend assortiment. Mee nemen naar huis of bestellen? Kan ook! Waar te vinden? Kerkstraat 3 in Arnhem.

hotspot-lunch-puurvangeluk

Meer leuke hotspots >>>

*Geschreven door gastblogger Sharon van Beek.

Geef een reactie