Geplaatst in Lifestyle

Tips om van Pasen een gezellig feestje te maken

Aankomend weekend is het weer zover, het paasweekend staat voor de deur. Extra tijd voor je gezin/familie en heerlijk even samen genieten van lekker eten, een frisse neus halen of gewoon lekker thuis in de tuin. Zelfs in deze tijd kunnen we het gezellig maken. We hebben tips om van Pasen een feestje te maken.

HEMA-category-hero-2020-wk14-15-pasen

Lekker eten met Pasen

Pasen is het perfecte moment om gezellig met je gezin, familie of vrienden lekker te eten. Helaas is dat dit jaar iets anders. Niet met een volle gezellige tafel met vrienden, maar met je eigen gezin. En dat is natuurlijk ook het allerbelangrijkste! Wil je echt een feestje maken van Pasen? Paasbrood, een eitje en nog meer van die gezellige dingen horen er helemaal bij. Fleur de tafel op met een versierde paastak en narcissen en gebruik vrolijke gele servetten. Beschilder de eitjes met bijvoorbeeld namen of maak er een echt vrolijk kunstwerk van. Snorkel ook eens nieuwe recepten op of leuke DIY tips voor Pasen. Bring it on!

hema-tips-pasen-puurvangeluk

Pasen verbindt, zelfs op afstand

Het is leuk om samen gezellig te eten en te tafelen, maar nog mooier is het om ook echt dingen met elkaar te delen. Helaas is dat dit jaar net even anders en kan dit niet met een hele tafel vol familie en vrienden. Maar je kunt natuurlijk wel via beeldbellen samen een kop koffie drinken met paaseitjes erbij en elkaar vertellen hoe jullie deze tijd ervaren.  Deel hoogtepunten of schrijf voor iedereen een lief briefje/kaartje met een lieve boodschap erop en breng die langs. Pasen verbindt, ook al is het op afstand.

hema-pasen-tips-eten-puurvangeluk

Ga op avontuur tijdens de Pasen

Er is extra tijd samen, is dat niet superfijn? Maak eens goed gebruik van die tijd door op avontuur te gaan en dingen te doen die je misschien nog niet hebt gedaan. Ga naar een bos waar je nog nooit eerder bent geweest of fiets samen met je gezin lekker doelloos in het rond of ga lekker picknicken in het park. Maar houd hierbij de nodige afstand. Geniet van de Pasen!

Lees meer Uittips >>>

hema-pasen-taart-puurvangeluk
pasen-hema-tips-puurvangeluk

Geef een reactie