Geplaatst in telefoon, werkgeluk

Tips om draadloze bluetooth koptelefoon, headset of earbuds te kopen

Je kent ze vast nog wel, de grote zwarte koptelefoons van vroeger. Het leuke is … ze zijn weer helemaal terug van weggeweest, fantastisch! Gelukkig zien ze er tegenwoordig wel een stuk hipper uit en zijn ze bovendien draadloos. De draadloze bluetooth koptelefoon is een must voor iedereen en elk moment van de dag. Tijdens het sporten of juist wanneer je even languit op de bank naar je favoriete muziek wilt luisteren, tijdens het werken achter je pc of wanneer je een luisterboek wilt horen, maar je huisgenoot liever een televisieprogramma kijkt. Tips om draadloze bluetooth koptelefoon, headset of earbuds te kopen.

Draadloze koptelefoon tijdens het werken

Ik ben een freelancer, ik hobbel van de ene hoek naar de andere. Ik werk veel vanuit huis, maar soms werk ik ook op locatie. Wanneer het rumoerig is ben ik blij dat ik mijn draadloze koptelefoon bij me heb zodat ik een lekker rustig achtergrondmuziekje kan aanzetten. Of wat dacht je van relax-muziek, geluiden van vogeltjes of waan je even helemaal weg met de ruisende zee op de achtergrond. Je kunt heel gemakkelijk je mobiele telefoon of iPad instellen en de draadloze koptelefoon aansluiten en gebruiken. Ook ideaal wanneer je veel reist met de trein en je wilt genieten van je eigen muziek onderweg.

bluetooth - koptelefoon - puurvangeluk

Bluetooth koptelefoon tijdens het sporten

Niet alleen tijdens het werken is een bluetooth koptelefoon super handig, ook tijdens een rondje sporten is een koptelefoon top! Gooi er een lekkere dikke hit tegenaan en het sporten gaat bijna vanzelf! 😉 Je zit helemaal in je eigen flow en kunt uiteraard ook relax-muziek opzetten tijdens het rekken en strekken om zo de nodige ontspanning te combineren met fijne klanken van de muziek. Er zitten geen draadjes in de weg bij een bluetooth koptelefoon die je ergens in moet stoppen om te verbergen. Ideaal!

bluetooth - koptelefoon - sporten - puurvangeluk

Draadloze Headsets voor handsfree bellen

Een draadloze headset is perfect voor het luisteren naar jouw favoriete muziek op elk gewenst moment. Ook handsfree bellen in de auto is tegenwoordig een must en met deze draadloze headsets werkt dat super goed en riskeer je geen boete. De headsets zijn mooi compact en zien er tevens super stylish uit. Er zijn verschillende merken, kleuren en modellen verkrijgbaar. Kies een draadloze headset die bij jou past.

Wireless Earbuds

Op zoek naar geschikte wireless earbuds? Earbuds zijn oordopjes die niet in-ear zijn, dus die niet de gehoorbuis binnengaan. Dit is handig wanneer je een smalle gehoorbuis hebt of je voor langere tijd oortjes wilt dragen en het niet prettig vindt wanneer oortjes in je gehoorgang zitten. Bluetooth earbuds zijn dan de perfecte oplossing.

Tips voor het kopen van draadloze bluetooth koptelefoon, headset of earbuds

  • Denk goed na waarvoor je het wilt gaan gebruiken? Is het om muziek te luisteren tijdens het werken of sporten? Of heb je het nodig in de auto om te kunnen bellen?
  • Welk soort is handig mee te nemen wanneer je veel onderweg bent?
  • Kies welke kleur het beste bij jou en je smartphone, smartwatch of andere bluetooth apparaten past.
  • Wat vind je lekker zitten, een koptelefoon of toch liever oortjes? Oortjes die in je gehoorgang zitten of liever om je oorschelp heen bevestigd zit?
  • Let tijdens het kopen van een koptelefoon, headset of earbuds op het frequentiebereik. Het gehoor van de mens kan in een ideale situatie frequenties tussen 20Hz en 20.000 Hz horen. Laat je desnoods goed adviseren!
  • Kijk welke je mooi vindt en welk budget je hebt. Er zijn diverse soorten, merken en kleuren verkrijgbaar met allemaal hun eigen functies.

Kortom er is voor ieder wat wils! Of je nou je favoriete muziek wilt beluisteren, een luisterboek wilt horen of je wilt bellen onderweg? Er is altijd een passende koptelefoon, headset of earbuds verkrijgbaar.

Meer Shop tips >>>

bleuthooth - koptelefoons - puurvangeluk
Tips om draadloze bluetooth koptelefoon, headset of earbuds te kopen.

Geef een reactie